Umutlubirkadin Seni çok iyi anlayabiliyorum. Daha önce bir kere düşüğüm oldu sonrasında hamile kalamadım bende devlet hastanesinde herhangi bir doktora gittim. Dedim hocam ben düşükten sonra tekrar gebe kalamadım. Beni bir azarladı. Neye uğradığımı şaşırdım bir anda n’oluyo dedim. Morelim bozuldu gittiğime de pişman oldum. Hemen odayı terketmek istedim.
Bana dediki; Daha düşük üzerinden 1 yıl bile geçmemiş gelmişsin gebe kalamıyorum diyorsun. Gebe kalamıyorum diye bir şey yok. O nedenle hemen doktora gelme öyle dedi. Daha dur bakalım bi 1 yıl geçsin ondan sonra doktora gel dedi bana. Madem gelmişsin buraya kadar, geç de ultrasonla bakayım bari dedi. Gerek yok dedim bende. Ağlaya ağlaya eve dönmüştüm.
Şimdi düşünüyorum da azarlanacak ne var yani. Bana en azından şunu diyebilirdi değerlerine bir bakalım bazı başlaman gereken vitaminler var onları kullanmaya başla tedavi için henüz erken ama değerlerin iyi olması gerekiyor. Ben gebelik öncesi folik asit kullanılması gerektiğini bilmiyordum mesela. Bunu bile söyleyebilirdi bana. Neyse şimdi bile sinir oldum adama. O gün Morelim çok bozuk olmasaydı başhekime şikayete giderdim. Ağlamaktan sağlıklı düşünemedim