Kubratlas Sanki tuvaletim gelmiş gibi sancı giriyor ama gittiğimde hiçbir türlü yapamıyorum. Çok afedersiniz ıkınıyorum ama ıkınırken karnım ağrıyor yine olmuyor. Yaşayan oldu mu? Sancı denilen şey mi bu acaba
hayalperest2310 Kubratlas 38+6 oldum bende de oluyor hatta ishal oldum sanıyorum koşa koşa gidiyorum birşey yok
Kiraz53 Kubratlas bide ikinman çok yanlış bebeği niye itiyorsun sen ikindikca bebeği nefessiz birakirsin ben cataldayken çok ikindim ebe sancin yoksa ikinma bebeğin solunumunu kesiyorsun demişti
Acemianne8 Kubratlas bende 35+2yim bende de oluyo kasıklar da az önce hatta yataktan kalkamadım doğuracam sandım bide bogaızm şişmiş öksürüyorum aşagı mı iniyor acaba bilmiyorum
Kubratlas hayalperest2310 evet ishal sancısı gibi bi giriyor zorluyorum ama olmuyor aynı zamanda korkuyorum da çok zorlamaya. Yakın mı demek oluyor
Kubratlas Kiraz53 Ben ishal zannediyordum ama tam olarak o sancı giriyor tuvalete koşuyorum bir türlü yapamıyorum. Böyle olduğunu bilmiyordum
Kubratlas Acemianne8 Benimki zaten aşağıda ama kanala girmemişti en son. Gündüz doktordaydım eve geldim başladı hala devam ediyor
hayalperest2310 Kubratlas çok zorlama canım basur falan olur Allah korusun bende beklemedeyim Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin
Kubratlas Kiraz53 Evet ya bence de bi sorayım en azından normal değil gel göreyim derse giderim yanına.