Nurdan1604 Şuan 25+6 olduk 🥰 ve çift rakamlara düştük 🥰 hep son 99 paylaşımları görüyordum biz ne zaman bu zamana geliriz diyordum 💓 inşallah doğduğu günleri de görürüz siz kaç haftalık oldunuz hamiş annelerimiz 💓🐣
Ahsenveannesi Nurdan1604 bende şuan son 99 oldum ama öyle ahım şahım birşey değilmiş dahabcok var ya🤣
Nurdan1604 Ahsenveannesi valla hemencik geçsin o günler diyorum 😅 ama geriye dönüp bakınca da 6 ay geçti 🥹 bu günler de geçer 😘 şikayetiniz var mı beneğiniz kaç gram ❤️
femme Nurdan1604 çok şükür diyelim 2 gündür diyetteyim 😑 gebelik şekerim cikti da :// suyumda o yüzden yükselişe geçmiş 😞 bakalim napicaz ❣ sizde ne var ne yok
Nurdan1604 Cnsadl yaaa o günlere gelmek nasip olsun inşallah 😍😍 siz de sağlıkla kavuşursunuz inşallah 💓🐣🤲🏻
Nurdan1604 denizozulkerr maşallah maşallah aramızda 3 gün var 🥰 sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah 🥰
Nurdan1604 femme kıyamam Allah yardımcın olsun inşallah 🥹💓benim de çok ciddi bel ağrılarım var 😔 başka sorunumuz yok çok şükür 🤲🏻💓
Demet78 Nurdan1604 inşallah inşallah tek temenlimiz o bütün annelerin 🤰🥰 sağlıklı sıhhatli zamanı geldiğinde kucağımıza almak
Nurdan1604 birkedibirbebekannesi Allahım o günler nasip olsuuunn 🥹🤲🏻❤️ siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🥰
femme Nurdan1604 sırt ağrısı falan onlar da cabası tabi ama o kadar ciddi değil 😁 sağlıkla gelsinler Rabbım tamamini erdirsin inşallah 💕
birkedibirbebekannesi Nurdan1604 amiiin inşallah 🌸♥️ ben de hep böyle bekliyordum ama zaman çabucak geçiyor gerçekten 🥹
Nurdan1604 femme benim bel ağrım çok fazla hatta bugün doktora gittim bu yüzden 😞 uykudan uyandırıyor ağrısı 😔 amiiin inşallah 💋