-Pinar Merhaba kızlarrr Trabzon da oturupda bildiğiniz güzel bebek mağazaları varmı uygun park beşik yada Bebek Arabası için?
mekselinaa -Pinar civil ucuz canım tanjatta ben mesela puset aldım 300tl civilden tekrar park yatak aldı arkadaşım 1.250ydi arabaları bilmiyorum ama bakmadım🌼
-Pinar Esraliiii Esraliiii e bebekde kıyafet olarak çok indirim varmış Pazar gidip alicam bı besikle arabası kalıyor masrafli
-Pinar @“Esraliiii”#p26829368 aynen orda indirimli bişe yokmuş pek geçen az bişe aldim 850tuttu orda emzikler 20₺falanmis sahildeki senin dediğin de sanırım ben çok yabancıyım buraya İstanbul da oturuyordum
Esraliiii -Pinar bende buraliyim ama 2 senedir burdayım bursadaydim oradaki çeşit uygunluk buraya gelince hayal kırıklığına uğradım resmen pazar bile yok kıyafet pazarı
Kpln61 Esraliiii ah ah bende istanbuldan geldim 5 sene oluyor beşikdüzünde oturuyorum burası çok pahalı pazar yok hele kapalıysanız hiç birşey bulmak imkansız hastane pahalı Avm yok gidilecek yer yok istanbul gibisi yok 😀😀
mekselinaa -Pinar ebebek yok orada artık onu demek istedim sadece yomrada var galiba geçen gittim varlı tarafına yoktu