Esilasukran23 Merhaba kizlar Ben bebek bezi onerisi istiyorum sizden yenidogan bebegim icin bicok marka var ama hangisi daha iyi bilemedim.
Nurr_22_22 Esilasukran23 doğduğundan beri sleepy natural kullanıyorum tasma pişik yapmadı hiç memnun kaldım ben
aylinpalaa Esilasukran23 prima premium care👌🏼 oğlum 7 aylık olmak üzere hala kullanıyoruz hiç pişik olmadı
Tahamine7341 Esilasukran23 molfix aldim prima cok kimyasal sleppy de taşıriyo diye okudum molfox denicem ins
Esilasukran23 Nurr_22_22 Bebegime hamileyim bunun icin cogu bez arasindan minies sleppey var aklimda suan ama bilemiyorum daha iyi seceneekleer cikwrsa bakarim
Kiraz53 Nurr_22_22 21 aydır kullanıyordum ama artık bıraktım bende çocuğumun üstü başı batıyor sürekli
Esilasukran23 Tahamine7341 Bende suan kullaniyorum ilk bebegim 20 aylik suan uzun sure tutmama ma raiment tasiriyor suan 4 numara kullaniyo kizim kizim buyudu ondan mj boule daha yetmiyor bilmiyorum ikk zamanlar kucuk tu iyidi simdi tasiriyor molfix
Hatice_123456 Pişiklik Bebek ten bebeğe değişiyor bezle hiç alakası yok ben 2kizimdada en ucuz bezi kullandım bimin pişik misik yapmadı
Nursaygi Esilasukran23 Goon markasının sarı paketini almayı düşünüyorum bende yorumlarıda güzel uygun fiyatlı hem.
Belissare Kizim 15 aylik ve ilk gunden bu yana Sleepy kullandım ve çok memnunum simdi oglusuma hamileyim ve yine sleepy kullancam