Comeasli Selamünaleyküm kizlar 8 +1 haftalik olduk sali günü randevum var ama hep merak ediyorum kalbi atiyormu iyi mi korkuyorum birazda ilk gebelik içimi ferah tutayım diyorum ama 2 dk sonra yine içimde böyle bi kuruntu çoğalıyor
Mre Comeasli ben de 31.haftamdayım hala öyle düşüncelerim var her kontrole gidişimden bir gün önce uyuyamıyorum nerdeyse🙈 hareketi mi azaldı kilosu mu iyi erken mi doğurcam hep bin türlü düşünce
YLD_95 Comeasli ahh ahhh. Hangimiz düşünmüyoruz ki canım… 2 gün sonra 19 haftalık olcaz nasipse ama hep aynı heyecan. Annelik tam olarak böyle bişey sanırım. Allah hayırla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah evlatlarımızı 🤲🏻🌺 iyi düşün iyi olsun canım merak etme Allah’ın izniyle iyi onlar 😊🤲🏻🌺
MugeGuness Comeasli ben de öyleydim canım neyse ki artık hareketlerini hissedebiliyorum da geçti kuruntularım
Linaa90 Comeasli çok normal canım ben de öyle hissettim hatta rüyamda düşük bile yaptım ama hep dedim ki rabbim bu mucizeyi bana verdi o her şeyin en iyisini bilir derim ver rahatlarım sen de dene 🌸