Fatmaaa12 Kızlar dün akşamdan beri sancılarım 5 dakikada bir düzenli ve şiddetli geliyor ama açılma yok bebeğin kalp atışı ve hareketleri de iyi olduğu için bekliyorum açılma ne zaman başlar böyle doğum yapan var mı
Selcanozkoc0 Benim sancım pazartesi günü başlamıştı ilk doğumumda salı günü akşam 3 santimlik açılma olmuştu zaten 3 santimden sonra birkaç saat sonra tam açılman oluyor
Fatmaaa12 Selcanozkoc0 inşallah öyle olur açılma kolaylaşması için özel bişeyler yaptınız mı bende yürüyüş hurma sıcak duş squat hiç bişey fayda etmiyor yoruldum artık dünden beri
Selcanozkoc0 Fatmaaa12 bana da aynı şeyi söylüyorlar yürüyüş merdiven çıkıp inmek hurma sıcak suyla duş almak rezene çayı da iyi geliyor bu arada kasılmaları başlatıyor
Selcanozkoc0 Yaseminnvr yani kolay diye bir şey yok ama o anlık bir şey ben 2 gün boyunca sancı çektim
Fatmaaa12 Yaseminnvr 30 40 saniye kadar sürüyor nefes kesici hareket etmemi zorlaştırıyor ama dayanılmayacak kadar kötü değil
Fatmaaa12 Selcanozkoc0 yüksek ihtimalle benim de öyle olacak galiba bende bide kanama da var sümüksü yapıda pembeyle kırmızı arası sancı geldikçe o da geliyor az bir şekilde
Fatmaaa12 Selcanozkoc0 3 gün oldu hala açılma yok artık yorgunluktan uykusuzluktan sancıdan delirmek üzereyim