Sahdormommy Hayırlı akşamlar ben bir aylık gebeyim ve gün içinde sağlıklı beslenmeye çalışıyorum akşam 6 buçuğa kadar sonrasında bişey yemiyorum ama 11 gibi acıkıyorum bişey yemeden uyusam bir zararı olur mu sizce acaba yoksa yenelimiyim
selinsmother Sahdormommy benim gebelikte her günüm farklı geçiyor yani 6 da yemek yiyosun ama birkaç gün sonra ramazanda geliyor saatin ilerlemiş olur
Sercee Sahdormommy biraz kefir bi salatalık bol su tüketmek olabilir dha çok yeni bebiş sizden beslenmiyo henüz gece atıştırmaya bence alıştırmayın wücudunuzh belli bi saattrn snra yemeyi kesmek lazım
Jelibon16 Sahdormommy ben eğer tüm öğünlerimi yemişsem leblebi ve kuşüzümü yiyorum bi avuç beraberınde ayran veya kefir içiyorum veya laktozsuz süt hem açlığımı bastırıyo hem sağlıklı hem de rahat uyuyorum diğer türlü sabah olmuyo:) yada çok aç uyanıyorum bu defa sevgiler🤍
Sahdormommy minikmucizem__ çok teşekkür ederim aşkında dirençliyim dir açlığa ama evet çok acıkıyorum malesef hamile olduğumu öğrenince de aç yatmak istemiyorum ama diğer türlü de ilk bebeğimde tam 27 kg almıştım bu düşüncem yüzündenve korkularım yüzünden
minikmucizem__ Sahdormommy anlayabılıyorum senı canım bende ilk hamıleliğimde 30 kg almıştım. Şuan kaç kgsun
Sahdormommy Sercee ya teşekkür ederim peki bebek nezaman besini bizden alacak acaba ve oruç tutula bilir mi acaba nasipse doktorada soracağım zatende bend efede yemek istemiyorum inanın ama ya bebeğe etki ederse diyorum
Burcuozz Niye aç bırakıyorsun kendini bebeğin için en azından birşeyler ye her gebelik bir olmuyor belki bunda o kadar kilo almazsın
Sahdormommy Burcuozz aç bırakıyorum demedim ki aç bırakmak istemiyorum dedim .ve kalorisi az neler yapabilirim demek istedim
Mutlulukkk Sahdormommy yanlis anlamayin, bu ikinci gebeliginiz ve bebeginizin ne zaman sizden beslendigini, ac olup olmamanin zararini, oruc tutup tutamayacaginizi vs hic bilmiyor musunuz? Anlayamadim 🤔
Sercee Sahdormommy gebeliğinizin gidişatına göre doktorunuza danışarak bir yol izleyin zorlanırsanız yormayın bedeninizi mide bulantısı weya yanma yaşayabilirsiniz
Bernasltn Sahdormommy Ben hiç dogru bulmuyorum oruç tutmayı. GÜn icinde yedigimiz 2 cevizin 1 bardak kefirin bile etkisi oldugunu dusunursek açlıkla ve susuzlukla onu besinsiz bıraktıgımızı dusunuyoum. Nasıl ki yeni dogan bir bebegi o kadar saat aç bırakamıcaksak karnımızdakine de aynı özeni gostermeliyiz sık ögünlü dengeli beslenmek önemli
Sahdormommy Mutlulukkk ilk gebeliğimde bazı sorunlarım vardı mesela eşim yanımda yoktu görev dolayısı ile ve ben kayınvalidemlerde kalıyordum kendi evım yoktu .Doğumdan sonra geldi eşim öyle izin verdiler ailem başka şehirdeydi ve benm ruh halim iyi değildi birçok şeyi araştırmadım sadece bebeğim acıkmasın diye gıdalı şeyler yedim durdum ve bu yüzden 27 kg olmuştum zaten hamdolsun halime ve ikinci bebek sanki ilk bebek miş gibi hissediyoruz her anlamda . eşimle yan yanayız çünkü şuan
Sahdormommy Mutlulukkk internetten araştırdım doktorlarınız belki size biley demiştir diye sordum böyle yanlış anlamayın adı altında linçlenmekten buraya birşey yazası. Gelmiyor inanın ama bulunduğum yerde doktor sıkıntısı var başka şehire gideceğiz oyuzden ha deyince doktora gidemiyorum diye buraya yazdım ama