Oznur3434 Canım çok acıyor gargara da kullanamıyorum nasıl geçecek 5 gündür heryeri yara ağzımın 😥😥 hiç bişey yiyip içemiyorum benim gibi olan var mı n’aptınız kızlar 😭
tazemommyy Oznur3434 karadut özü bir iki gün içinde geçiriyor ağzınızda çalkalayın biraz sonra yutmayın
Daisy0000 Oznur3434 Karadut şurubu ile garagara yapın çok iyi geliyor,aktardan alın,tadıda çok güzel 😅
Sevgi-88 Oznur3434 benim de dilimde aft var zor konuşuyorum sumaklı su ile gargara yaptım sanki biraz iyi geldi.
Rapunzelinanasi Oznur3434 karadut. Kendisini bulursanız kendisini yiyin ki bulamazsınız, marketlerde doğal karadut özü olur. Onlardan alıp ağzınızda sık sık gargara yapın, için. Ağız yaralarına en iyi gelen şey karaduttur. Çok geçmiş olsun 🙏🏻
Rapunzelinanasi Rapunzelinanasi hatalara yaptığınızı içmeyin bu arada yanlış anlaşılma olmasın 😂 gargarauı ayrı, içtiğinizi ayrı olsun ama sık sık yaraya temas etsin. Birazcık yakar başta ama 2 güne geçer 🌸
Kubracigimm Oznur3434 aftojel diye bir krem var o çok iyi geliyor. Tadı biraz acı ilk sürmede bile acısını kesiyor yara daha yavaş geçiyor ama ağrısı olmuyor. Hamileler kullanabilir mi bilmiyorum ama sorarsanız ve onaylarlarsa çok iyi geliyor.
Linaa90 Oznur3434 aleo Vera yaprağını ortadan kes olduğu bölgeye yapıştır belli süre tut geçiriyor canım. Denendi ✔️
alakayamaydanoz Oznur3434 kulak çubuğuna beyaz sirke batırıp oraya sürün yada yapabılırseniz gargarq yapın 3 kere bile yapınca geçiyor.
melike098 Oznur3434 2 bucuk yasindaki oglumda cikti spreyi var onun iki uc sıkışta hemen gecirdi eczanede satiliyor