dilan-62 Merhaba kızlar.. Benim son adet tarihim 24 Aralık 27 Ocakta 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim özeldeki Doktorum 1 hafta önden gidiyorsun diyor.Devletteki doktorum bebek doğru senin adet günün yanlış dedi. Ama adet döngüm hiç değişmez son olduğum tarihte doğru.. Bu konuda bilgisi olsn var mı yada başına gelen ?
Nurr2203 dilan-62 3 aylıkken benimde öyleydi 1 hafta önde gidiyor dediydi 5 aydayiz tam haftasında dedi devlettekiler tam net göremiyor eski ultrason olduğu için
Minis122 dilan-62 cok asiri olursa sorun oluyor sanirim sekerden suphe benimde 18+6. Olmasi gerekirken 20+2 haftalik cikmisti ultrasonda normal dedi doktorum
bsrabrna dilan-62 bende her gittiğimde tarihim ile 5-6 gün ileri de gösteriyor ultrason canım ama bir kaç kere sordum son haftalara kadar değişiyor demişti doktorum
Bereket41 4 ayina kadar bi iniyor bi cikiriyor canm 1 hafta bisey deyil 2 hafta olursa sorun oluyor 4. Aynndan sonra tam gunune cikiyor
dilan-62 Bereket41 içimi rahatlattınız çok teşekkür ederim.🙏🏻 Özeldeki doktoruma sordum neden olabilir diye takip edicez diyip bi açıklama yapmayınca soru işareti kalmıştı aklımda.
dilan-62 Nurr2203 Öyleymiş evet şükür ya bi sorun olur diye korkuyordum.. İnternetten araştırdım birazda genetik rahatsızlık down sendorumu olabilir diyordu.
dilan-62 Minis122 Benimde 10 haftalık gözükürken 11 hafta denmişti.. 1 hafta önden gidiyor demişti ilerleyen zamanlarda devam ederse doktora danışıp bende endokrine giderim .. şuan 12+6 dayım..
Muhkub Bnm başından beri oyle. Bazen 3 gün bazen 5 gün en son 1 hafta önde çıktı. 10+1dim 11+2 çıktı. Sanırım 2 hafta ya kadar önem arzetmiyor bu durum eğer 2 hafta yı geçerse, ileri de yada geride olması ozamn sıkıntı olablir Allah korusun