Nurik06 Merhaba arkadaşlar 17 haftalık hamileyim gün içinde ve gece 5 6 kez yoğun çarpıntı yaşıyorum 10 dk civarı sürüyor nefes darlığı oluyor sizde de bu durum var mı ?
ilgihazaal Nurik06 o ben de cok cay ictigim birkac gun oldu sonra fark edip cay içmeyi bıraktım su an gunde iki uc tane cok acik iciyorum
selinsmother Nurik06 ben ilk gebe olduğumu bilmeden kardiyolojiye gitmiştim 😃 kalbim fena diye sonra öğrendim ki hamileymişim troidim çıkmış
Denizkaramuk Nurik06 30. Haftamdayım 2 aydır aynı sıkıntıyı yaşıyorum kardiyolojiye gittim kalp çarpıntısına çözüm yok ilaç verilmiyor bebekten dolayı ama tansiyon önemli benim tansiyonda cok yükseliyordu şuan ilaç kullanıyorum bence sende bi gözük
psikologhb Nurik06 Ben şuan 37 haftalık hamileyim, benimde o haftalarda çok fazla kalp çarpıntım olmuştu doktora gittim tahlil yaptırdım demir eksikliği çıktı ve bundan kaynaklı oluyormuş aylardır demir ilacı kullanıyorum ona rağmen hala arada oluyor doktor normal dedi
Sule54 Benim iki hamileligim de de aynı problem oldu ilk bebeğimle spinal sezaryan oldum ameliyat sırasında nabzim 150 geçti suan ikinci hamileligim genel nabzim 120-130 arasi sizinkiler kac bende cok yoruldum artık kardiyolojiye gidicem
ikbalk 19+1’deyim. İki gecedir çarpıntıdan uyuyamıyorum. Bu durumu yaşayanlar Uyuyabilmek için neler yapıyorsunuz?
seymamehtap Ben 10+1 deyim , iki adım atsam kalbim ağzımdan çıkıyor bugün gittim kardiyolojiye Holter taktılar bakalım yarın alacağım sonuçları ama bende bi yere bayılıp gideceğim bi an sanki
Zorrrannelik Nurik06 Oluyo ve doğuştan gelme Kalpte ufak sorunum vardı doktora gittim onu bile giremedi doğuştan gelen şey nasıl kaybolmak bilmem🤣Bana sen evham yapiyosun dedi ben durduk yere niye kendimi nefeessiz bırakayım bilmem