bubuiledudu size bizim hikayemizi anlatayim biz bunu ogrendigimizde daha nisanliydik eşimle afedersiniz bir anda yumurtaliginin birisi kaybolmuş gitmiş hastaneye benim haberim yoktu bu durumdan sperm testi istemisler hemen ve yumurtaliginin kaybolmasi sorun degilmis digeri onun görevini ustleniyormus ama sperm kalitesi vs yok denecek seviyedeymis hatta eşime kısırlık riski olduğunu söylemiş doktor esim beni aradi böyle böyle ben hastaneye gittim bi rahatsızlığım icin diye kisirlik riskim varmış yinede evlenirmisin benimle diye sormuştu o an dünya başıma yıkılmıştı cocuk olmuycak diye esimin o soruyu sesinin titreyerek korkuyla sormasi beni cok kötü etkilemisti tabikide evet dedim hic sorun etmedi rabbim büyüktür dedim bu durumu evlendikten sonra hepsini anlattı eşim biz cocuk dusunmeye baslayinca esim tekrar gitti doktora ve aynı şeyler hem ozelde hem devlette soylendi ama biz korunmuyoruz tabi bu süreçte bir umut bekliyoruz ilac yazmis doktor ozamanlar kutusu 300 tl pahali geldi tabiki ama alalim dedik yurtdışından mi ne gelicekmis ilac 3 ay kadar felan bekleyin dediler ve ilacin gelmesine iki kalasi ben hamile olduğumu öğrendim rüyamda gördüm ruyami birine anlattim bana sen hamilesin dedi ama o kadar eminimki degilim diyorum esime dedim oda icimde tuaf bi his var belkide rabbim bir mucize sundu bize dedi gece vakti yola düştük test alicak eczane ariyoruz garanti olsun diyede iki tane aldim eve geldik tabi yoldada su aldim ictim hemen tuvalete gidiyim yapim diye testi yaptım ikinci cizgi çıktığı an ben ağlayarak iceriye koştum eşimde bende cok ağladık sevinçten tabiki simdi oglum 3 yaşında ve esim 2 yildir korunmiyordu afedersiniz bende olmuyor diye güvenip korunmuyodum hemen kalkip lavaboya gidiyordum ama sonra dedim igne vurunuyum ben en iyisi diyordum esim hastaneye gidicem yine diyordu sürekli suphelenmistim adetimi bekliyordum iğne için 8 gun gecikme oldu ama duzensiz oluyordum zatej sürekli ben bide istemiyordum ikinciyi hemen esim sürekli daha olmuycak belki olmazsa cok üzülürüm felan diyordu hep ikinci cizgiyi yine gördüm tedavisiz yine ağladım ama bunda sevinçten degil nasil ikisine birden bakicam korkusunda oğlum cok huysuz bir çocuk sonra dedim doktoru felan ne derse desin rabbimin dediği olur nasip etti bize ikinci kez anne baba olmayi tabi cevremiz yaşınız genc aceleniz ne vs vs konuşuyor ama içini kimse bilmiyor eşim tedavi olmadan ikinci minik geliyor hayırlısıyla rabbimin dedigi olur asla olmuycak diye umutsuzluğa kapilmayin biz tamamen umudu kesmistik kisirlik riskinden dolayi evlat edinelim ilerleyen zamanda biraz yaşımız oturunca diyorduk ki rabbim bana 22 yaşında iki evlat nasip etti siz bol bol dua edin zamanini bekleyin