mrsssblt Ayseminaa duphalac şurup verdi doktorum bana onu içtim 2 gün ve çok rahatladım,aklınızda bulunsun 🙏🏻
Ayseminaa efsanee_ karnınız iki katı büyüklüğe erişiyormu sizinde İlaç olarak ne kullanıyorsunuz bana büsürü ilaç verdi dr geçmio 😥😥☹️☹️
efsanee_ Ayseminaa bn progestan kullanıyorum sadece. O iki kat büyümeyi bugün ayna karşısında kendi kendime konuştum bnde 😁
Chan Böylesi her gün yaşanan yeri geldi mi ağrı eşiğine dayanan şişkinlik ileride geçiyor. En azından çıkarabilir hale geliyorsunuz zamanla. 12. Haftadan sonra vitamin ilacı başlamasıyla da kabızlık durumu daha dengeleniyor. Gerçi kan ilaçları kimisinde kabız yapıyor. Umarım sizin başınıza gelmez.
Kyhnsnl58 Bende 8 haftalık hamileyim ama karnım şş ve sert. Herkes hemen belli olmuş karnın diyor ama şişkinlik 😄
MerveCey Bende 7+2 haftalık hamileyim. Sürekli bir şişkinlik hali ve akşamları yemekten sonra Gaz sancısı çekiyorum. Ama daha ilaç kullanmadım geçer diye.
Ayseminaa Çözüm bulan yokmu duphalac kabızlığı önlüyor ama karındaki gaza pek bir şey yapmıyor ☹️☹️☹️☹️
Ayseminaa Ayseminaa banada vitamin ve magnezyum başladı drm bi nebze daha iyiyim yani inşallah daha iyi oluruz
Babyloading Kabızlığım yok ama gece aşırı artan bi gaz ağrım oluyor aşırı baskı yapıyor tüm karnıma ve kasıklarıma 😓 daha 5+3 üz.