Ferahkabay Arkadaşlar haftaya çarşamba hastaneye gideceğim nst kaç haflıkken çekiliyor haftaya 32 olacağım
Hizligonzales Ferahkabay genel olarak 36 ile 38 haftalar arasinda cekiliyor ama 34 35 te ceken de var
Anneolmak188 Ferahkabay 32 de başladılar çoğu arkadaşıma çekmeye bende 33 de çekildim ilk özel bu haftada başlıyo devlet 35-36 da
Mervegedik22- Ferahkabay devlette takipliyim 32deyken hareketlerini güzel düzenli hissediyorsan bu hata girmeye gerk yok demişti 34+6da girdm ilk
pamukprensesss Ferahkabay rahim ağzı kısalığı yüzünden bende 29. Haftada başlamışlardi ama en doğru sonuçları 32. Haftadan sonra veriyor dediler. Şuan 37 haftalık olduk 3 günde bir giriyorum nerdeyse
Nurdan2021 27 de başladık biz hareket azlığı şikayetiyle gitmiştim sonrasında her gittiğimde önlem amaçlı giriyorum yine
68selda06 Ferahkabay doktordan doktora değişiyor galiba ben 34 te girdim ama 28 haftalık bile vardı nst ye giren
Selmanur10 Kızlar nst konusu açılmışken özellerde ücretli mi ben kimi yerde ücretli kiki yerde ücretsiz duymuştum bir de her hafta mi giriliyor inşallah yorumumu görürsünüz 😇