Bestegeren dlknkc sorun olmaz ama neden uyumadan önce kullanmıyorsunuz? Ben öyle yapıyorum yoksa halsizlik mide bulantısı oluyormuş doktorum söyledi
Hzzz Zannetmiyorum olmaz 1 tanemi kullanıyorsunuz.Ben doktorun önerisiyle ikişer ikiser hergün kullanıyorum.Endişelenme
Ecmelsu07 Bestegeren merhaba banada doktor dün verdi yumuşak kapsül vajinaya koymalı ama geri geliyor bi süre sonra ne yapmam gerekir
Drftm Ecmelsu07 bütün halde düşmüyorsa sorun yok eridikten sonra lavaboda küçük parçaların gelmesi normal canım
Drftm Ecmelsu07 uzanıp dene ve kapsülü yerleştirdikten sonra kegel egzersizi yap vajinanı sık içine alıyor zaten ilacı :)
Bestegeren Ecmelsu07 ben ıslatıp o şekilde yapıyorum çok hafif itin parmağınızın ucuyla o zaten direkt çekiyor.
Hzzz Ecmelsu07 hazneye ilacı koyduktan sonra yarım saat ayağa kalmayacaksınız ve kegel egzersizi yapicaksiniz o zaman bir sorun olmaz.
dlknkc Ecmelsu07 hepsi düşmüyorsa geri sorun olmaz beyaz beyaz geliyo ona yapicak bişey yok doktoruma sordum gayet normal demisdi bana
mgy2155 Ergenlik döneminde özellikle cinsel açıdan zararları olduğu söylenen bir ilaç internetten biraz araştırın hanımlar. Kullanmayın bence