Beyazeller Bebeğinizin ilk tekmesini kaçıncı haftada hissettiniz ? Nasıl bir duyguydu ? Ben 23+4 üm bugün hissettim , ilk çok korktum irkildim ne oluyor diye 🙈Çok değişik bir duyguymuş
nurr0101 Beyazeller İlk defa dün hissettim. Hatta eşim elini koydu o da hissetti 😍 tam 20 haftalık iken
Dilaraanl Beyazeller ben 19-20. Haftamda net hissetmiştim, şimdi bayılıyorum oturup saatlerce elim karnımda bekliyorum 🥰 tarifi mümkün olmayan bi duygu o❤️
nurr0101 Beyazeller 15 te ilk kalp atışı gibi hissettim. 17 de bir şey kayıyor gibi hissettim dün de yani 20 de baya tekmesini hissettim dışarıdan bile hissediliyor
Beyazeller cicek52 🥹Ya onlar tekme mi acaba ? Kıpırtı gibi oluyordu . Bugün bi vurdu 😄hemde elimle tutunca dıştan bile hissettim
Selinms Beyazeller ben ilk 18de hareketlerini hissetmistim 22de tekmeleri disaridan baktigimda bile gozukuyordu 🥰
Beyazeller Selinms Benim ilk gebeliğim 20 den önce hiç hissetmedim 🥹20 de ilk kıpırtı , düne kadar da sadece göbek deliğimin altında hissediyordum . Daha dün başka yerlerimde hissettim , bugünde tekme 🙈Ama nasıl korktum ya
gulcannurozturk İlk kıpırtı titreşim gibi hissettim 19.haftadaydık. Tekme olarak da 25. Haftaydı sanırım
cicek52 Beyazeller yani ben kımıltıyla tekmeyi ayırt ettim bayağı ya. Tık tık vuruyor gezinti gibi değil 😊