Ferahkabay Arkadaşlar bi kaç haftadır göbeğimin büyümediğini fark ediyorum 31+1 oldum aranızda bunu yaşayan var mı bazen bi kaç saat oynamıyor sonra oynadım durmak bilmiyor aklım almıyor 😆 sabah bi kalktım sanki karnım boş gibi çok saçma değil mi
Tugce1506 Ferahkabay nemde 32+5 deyim sanki sabah ilk kalktığımda karnım daha küçük gün içinde devleşiyor 😅
Busraerkr Ferahkabay benim karnımı görseniz 5 aylık zannedersiniz halbuki 8 aylığız özellikle gündüzleri küçücük oluyor 🫠
Kahyaasena Ferahkabay 31+3 deyim ama karnim davul gibi kocaman eğilemiyorum tuvalet e oturamiyorum çok fena yim yani sanki iki bebek var gibi
Ferahkabay Tugce1506 ben bi geçen haftadan beri fark ediyorum ben tek değil etrafımdakilerde öyle diyo tedirgin oldum biraz
Ferahkabay Busraerkr demeki bi ben tek değil mişim 😤 bebişler yerlerinde durmuyorlar sabah uyandığımda sanki karnım yok gibi bomboş çok saçmaaa
Busraerkr Ferahkabay hayal kurardım son aylarımda kocaman olur göbüşüm diye şimdi dolmuşa binince bile ayakta kalıyorum farkedilmiyor 😭 neyse sağlıklı olsunlarda bebişlerimiz canları sağolsun
Ferahkabay Busraerkr düşüncesiz insanlar çok var kuzum bende minibüse otobüse bindiğimde yer vermeyen çok Allah ıslah etsin
Ferahkabay Kahyaasena iç karnınız dar o zman sizin benimde ilk oğlumda öyleydi şimdi fazla yok kızımda
Meltem3012 Bende 30+5 deyim Karın her ne kadar büyümese o kadar iyi aslında rahat uyuyup rahat hareket edersiniz bende sabahları uyandığım zamanlar karnım yok ama akşam oldu mu davul gibi oluyor sağlıklı olsunlar bebişler 💐