Bebekdelisi Dilaraanl 30+0 doğum yaptım 7 aylık dediler tam 7 ay bıttıgı gün dogdular birde 37 doğum yaptım 9 ay dedıler ama bitmedi içinde dediler canım
Gumus25 Daisy0000 25 hafta × 7 = 175 gün eder. 5 gün sonra 180 gunluk oluyor 180 ÷ 30 = 6 yani 6 aylık oluyor matematik böyle diyor 😊
nebakiyonkomikmi Dilaraanl 6 ayliksin canım 27 haftaya girdiginde 7 aya girmis oluyorsun kafan karisiyorsa söyle hesap et 4 hafta bir ay eder 25 hafta 6 aya tekabül eder
nebakiyonkomikmi Dilaraanl Hatta şöyle bişey atayım burdan bakarsın Hayırlı doğumlar aynı haftadayiz 🌸
Dilaraanl nebakiyonkomikmi teşekkür ederim canımm 😍 cinsiyet ne siziiin😍😍 nasıl geciyor hamilelik? Hazırlıklar nasıl gidiyor😍
nebakiyonkomikmi Dilaraanl Kız bebiş hazırlıklar iyi durumda beşiği arabası birde şampuan tırnak makası gibi ufak tefek şeyler kaldı 🙂
Dilaraanl nebakiyonkomikmi benim de öyle ufak seyler kaldı ☺️ var mı sikayetin bu haftalarda? Ben en basından beri rahat geciriyorum sükür. Dogum ne zamana denk geliyor normal mi düsünüyosun
nebakiyonkomikmi Dilaraanl Benimde başından beri rahattı çok zorlanmadım sadece baş ağrısı çok yıprattı beni çatlamalar dışında sorun yok 😔 Normal olsun istiyorum tabi ama kız nasıl gelmek isterse artık temmuz başı bizim doğum 🌸