Didoun Sevalturgutalp çok erken değil mi? Henüz yumurtlama zamanıdır. Tabi kendi takviminizi daha iyi bilirsiniz.
Gizmo55 Sevalturgutalp daha çok erken yanlış sonuç alıp üzülmeyin en azından adet tarihinizi bekleyin derim 😊
Sevalturgutalp Sevgi56 öyle mi diyorsun doktorum takvim vermişti ona göre yaptım verim olmazsa devam ederim teste
Hayal02 Çok çok erken henüz ben adet tarihime beş gün kala öğrendim 62 değerle , umarım gönlünüze göre olur
323832 Sevalturgutalp daha çok erken nerden baksanız adetinizin ortası ve yumurtlama döneminiz olabilir ben ovulasyon ile hamile kaldım 12. 13.gun yumurtlama ve çatlama adetime 10 gün kala kan verdim doktor o zaman bile kana yeni geçmiş dedi 7.7 idi acele etme en azından adetine bi kaç gün kala test yap ya da kan ver
Becuk 323832 bu durumda benim degerimin yükselme durumu olmaz herhalde. Baya moralim bozuldu ama yapacak bir şey yok önümüzdeki ay olur inşallah
Defne2218 @“323832”#6823387 canım senin 7 çıkmadan önce en son ilişkin nezmn dırç hatırladım seni sankş
323832 Defne2218 31 temmuz 1 ağustos ilişki oldu 10 ağustos kan verdim yani 9 10 günlük bir süre içinde 7.7 cikti
323832 Defne2218 yok kız 17.haftaya kadar erkek dediler sonra kız dediler detaylı da da kız olarak kesinlesti
Defne2218 323832 aaa çok şaşırdım 17.haftaya kadar mı hemde erkek dendi bide kız da yanılma olueda erkekte zor derler olsun canm hayırlı sağlıklı olsun kızına isim düşündün mü
323832 Defne2218 hayırlısı olsun evladın erkeği kızı olmaz bir kızım vardı zaten bir daha olacak ablamızın duası kabul oldu diyorum hep kız istemisti Allah nasip ederse Yağmur Alya düşünüyoruz ilk kızımın adı Damla olunca yağmuru ona uysun diye istedik Alya yi babamız çok beğenmişti