aysenur-1998 Eşimin 3 Erkek Erkek Olma İhtimali Nedir?Erkek tarafı erkek fazla benim tarafımda kız erkek eşitliği mevcut erkek olma ihtimali yüksek mi kaç kızdan sonra erkek olabiliyor
guzelanne01_ aysenur-1998 hurafemidir bilmem gelin kaynanın toprağına çeker derler bizim burda☺️Eşimler 7 erkek kardeş eltilerim hep oğlan doğruyor🫣 bizim tarafta baskınlığı karışık
Papatyam28 aysenur-1998 kaynanamın 2 erkek sonrada kız olmuş eltiminde 2 erkek sonrada kız oldu benim ise😂2 erkek sonrada yine erkek oluyo
3Tospikannesi aysenur-1998 Eşim gil 3 erkek kardeş kız yok bizde 3 kız, 3 erkek kardeşiz Benim 1 kız 1 oğlum var şuanki de doktor kız diye tahmin etti bence hurafe 😂
3kuzuAnnesiyim guzelanne01_ kesje bnde kaynana topragına cekseydım. Anamın topragına cektım oda kaynanasına cekememiş😀
iremasmahan06 aysenur-1998 bu eşinizeden gelecek olan cinsiyet kromozomuna bağlı ailesiyle alakası yok
Dilara_ctn Kayinvalidem 3 oglu var eltimin 1 erkek 🤗 birde esimin amcasinin 2 oglu var 2 oglununda cocuklari erkek 😁 benimde ablam var ablamin 2 oğlu var ama benim bebeğim kız nasip bu işler önemlisi hayırlı evlaat 🤲🏻🥰
Mervvvever aysenur-1998 eşimler iki erkek kardeş benim bi abim var ve bebeğime doktor kiza benziyor dedi bununla alakasi olduğunu zannetmiyorum
Serap32 aysenur-1998 hiç alakasız kaynanamın 6 erkek 1 kızi var bizim ve eltimlerin bir kız bir erkek büyük eltimin 2 kız bir erkek benim bır kızım bı oğlum vardı buda erkek
Tugceplt aysenur-1998 eşimin iki kardeş ve sülalesi nerdeyse hep erkek ama benim kızım oluyor hurafe inanma kuzum🥰
Hasgul53 aysenur-1998 biz 4 kız kardeşiz ablamın eşide 4 erkek. Bir çocukları oldu kız oldu bizde erkek olur diye düşünmüştük olmadı ama 😊
Ledeyna21 aysenur-1998 böyle şeylere inanıp sorduğunuzu söylemeyin sakın bebek cinsiyeti ırsi yada genetik değil tabiki 🤦♀️
Bet1 aysenur-1998 biraz hurafe sanırım ya eşimin kardeşlerinin hep kızları var 3 er adet bı tek bizim oğlumuz vardı şu an 2. Hamileliğim buda erkek. Bizim tarafta da hep erkek hiç kız yok resmen 😂
Maviboncuk52 aysenur-1998 Eşim 5 erkek kardeş ben 5 kız kardeş eşimin abilerinin hep erkek çocuğu oldu bende bizimde erkek olur diye düşünürken kızçem oldu 🙃
3kuzuAnnesiyim aysenur-1998 bız 8 kız kardes 1 erkk , eşim 5 erkk 1 kız. Sonuc benım 3. Kızım oluyor. Bence kız fazlaysa anne tarafında anne kızları cekıo bunu bır cok kişide gördüm