Nurdan06 Kızlar 64 gunum kaldı ama ne temızlık yaptım ne cantam hazır elbıselerı bılr yıkamadım sızde durumlar nasıl 😊
dilos011 Nurdan06 bizde aynı durumdayız mayıs 25 gibi alalım dedi doktorumuz 28 haftalığız sezeryen olacak 2 hafta önce alıyorlar diye bende ne kıyafet aldım ne bisey bu ayin sonunda taşınmamız var ondan sonra rahatça alırız insallah
gzl_2320 Nurdan06 tahmini 67 gün kaldı bizim de 30+3 olduk🙏 bizde de aynı canım 🤗kıyafetleri battaniyeleri tamam ama temizlik de yok çanta da. Daha alacaklarımın yarısı duruyor nisan ayı başında tamamlayacağım. 32. Haftada eşyalarını yıkar ütülerim diye düşünüyorum
Busel Nurdan06 45 gün kaldı pazartesiye temizliğe baslicaz bakalım cantamiz herseyimiz hazır iyice ağırlaşıyor insan hareketleri kısıtlanıyor daha da gece bırakma bence
Nurdan06 gzl_2320 ıyıce agırlasmadan yapmak lazım zaten eksık hıc bıtmıyo bnmde eksıklerım var tamamlamam lazım esım gorevde nasıl olucak bılmıyorum😔
Nurdan06 Busel gel gor kı ewde bı yaramaz var onunla ugrasmaktan fırsat bulamıyorum dersem ayıp olmaz heralde bıde tek basıma anca yetısebılıyorım bazı seylere
husnatskn Nurdan06 67 günüm var benimde ama sorsan ne temizlik yaptım ne kıyafetlerini yıkadım ne de çanta hazır 🤷🏻♀️ daha ben doğuma hazir değilim, bunları nasıl hazirliyim yahu 😂😂😂 neyse işin şakası bir iki haftaya başlarım inşallah 😂
Nurdan06 husnatskn kalk bı frlak nas ıhlas oku bı tuzlu su sana enercıı lazım banada yollasınlar ondan😊 sılkelenmek lazım
gzl_2320 Nurdan06 aynen canım ağırlaşmadan yapmak lazım. ben alacaklarımı hep internetten sipariş verdim eşin yoksa yanında internetten sipariş verebilirsin
Busel Nurdan06 daha zordur tabi ama sen daha da agirlastikca bu sefer ×2olacak😂 yavaş yavas halledersin
EHGK Nurdan06 60 gün kaldı tahmini benimde, sadece alışveriş bitti, aldıklarımı yıkayıp ütüleyip yerleştirmem lazım. Ev temizliği ve hastane çantası da duruyor 🙄
Z72r47asel Nurdan06 Benimde son 63 günüm kaldı kıyafetleri yıkadım utuledim çantama katmak kaldı kendim için biraz eksikler var onları da yavaş yavaş hazırlicam artk Bı de bugün hastaneye gittim bebeğin kilosuna 1600 Gr dedim iyi mi sizce bana az gibi geldi ama doktor iyi dedi sizce nasıl?
Nurdan06 Z72r47asel bencede ıyı bnmkıde o cıvarlarda ya bıde kıloya bu kadar takmayın ultrasyon her zaman dogru olcumu vermez saglık herseyden onemlo dogunca her turlu buyuyolar 😘
Z72r47asel Nurdan06 Ya öyle geldi bana ama doktor iyi dedi kilosu herşeyi güzel dedi bakalım kızım olacak Allah’ın izniyle 🤰♥️
Z72r47asel Nurdan06 Evet hayırlısı olsun cnm benm ilk bebeğim olacak sabırsızlıkla bekliyorum kızımı 🤰♥️
Nurdan06 Busel zaten cok enerjıktım bıraz daha olurum dermısım walla yemek yapmaya mecalım yok😊 da baslocam 1 haftaya bnde kardesımı beklıyorum
Gizmo55 Nurdan06 66 günümüz kaldı çalıştığım için ne temizlik ne ütü ne çanta hiçbişey hazır değil artık yavaştan başlarız sağlıkla gelsin minnoşlarımız 🌸
Ferahkabay Nurdan06 18 mayıs benim bakalım hayırlısı olsun ben daha bi şey yapmadım temizlik falan ama bebeğin elbiseleri i yıkadım çantasını hazırladım benim çantam tek kaldı onuda bi kaç güne belki hazırlarım
Nurdan06 Ferahkabay 2. Gebelıgım kızım olucak belkı erken gelmeye karar verır bnm bıan once baslamam lazom😊
usenmedimyaptimbirvelet Nurdan06 doğumdan 1 gün önce sancılarım tutmuştu hastane çantam hazırdı ama yinede çok eksiği vardı sancılı bir şekilde hazırladım doğumdan 10 gün öncesinde çok detaylı temizlik yapmıştım yumurta kapıya dayanmadan hiçbir iş yapmadım hep son ana bıraktım ndjdjd