Zulal09 38+5 günlük hamileydim Kasımın 2 si öğleden sonra 2 ye randevum vardı doktorum çatı muayenesi yapacaktı duruma göre normal doğum mu sezaryen mi onu konuşacaktık 1 kasım akşamı eşyalarımı hazırladık ne olur ne olmaz diye sabahtan da duşumu alıp öyle yola çıkacaktım gece birden bi halsizlik geldi ağrım yoktu ama sabaha kadar uyuyamadım dolandım durdum sabah 7.30 da aniden tuvaletim geldi diyerek sıçradım ama tuvaletim yoktu neyse geçti dediğim anda tekrar sancı süre tuttum 5 dk da bir sekmiyor sancıyor hemen annemi aradım annem geldi biraz oyalandık geçecek mi diye geçmiyordu 🤭 doktorumu aradım beni hemen hastaneye çağırdı üzerimi giyinmem dahi çok zor oldu sancı geçince hemen çorabımı giyiyorum bir daha geliyor pantolonumu giyiyorum 😅 neyse 9 gibi doktordaydık aradığım da idrar yolu iltihabından şüphelenmiş doktorum doğum sancısı olacağını tahmin etmemiş beni çatı muayenesi için çatala çıkardı birde ne duyayım 7 cm açıklığım varmış 😱 ben bebek kanala girmiş mi diye soruyorum ne kanalı kız kafasını görüyorum doğurmuşsun nerdeyse dedi 2 saatin var dedi kendi sancılarınla doğurabilirsin uyuşturma yapmayalım sana dedi tamam dedim doğumhaneye aldılar orada biraz ayakta çektim sancımı sonra beni yatırdılar son yarım saat sancılar dayanılmaz hale gelmişti ama açılmamda 10 cm olmuştu çatala aldılar doktorum geldi karnımı bastırdı 5 dk sürmemiştir doğum 🙄 saat 11.10 da miraykuşum dünyaya gelmişti 🤗 Dikişlerimin dikilmesini beklerken karşımda görüyordum kuzumu Rabbime şükürler olsun dedim ama derken de annemin kıymetini anladım anne olmanın gerçekten ne kadar kutsal olduğunu çekilen acıların büyüklüğünün yerini alan mutluluk 💕 Rabbim hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin 🤲🏻
Almanyagelini Zulal09 Maşallah, ne güzel kolaylıkla olmuş doğumunuz😊 Rabbim bizlere de böyle kolay doğumlarla yavrularımızı kucağımıza alabilmek nasip etsin. Sizlerin de gözü aydın, hayırlı kul hayırlı evlat olsun inşallah 🌷
Zulal09 Almanyagelini GüZel dilekleriniz için teşekkür ederim hepimizin evlatlarının başına olsun inşallah 😊
Zulal09 yarennn Teşekkür ederim 😊 Dikiş konusu biraz beni zorladı canım zaten sancıdan uyuşuk oluyorsunuz ben ipleri hissettim ama 🙄 En zor anlar bebiş doğana kadar sonrası o kadar zor değil 😊
Bussraa Ne guzel bi hikaye Allahim bizede boylesini nasip etsin insallah ☺️ Bebeginizle siZe saglikli bir omur diliyorum 💕
Aksa_korkmaz Zulal09 gözün aydın canım Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşaAllah yavrunu ☺️ ne güzel doğurmuşsun öyle darısı kalan bizlere inşaAllah peki kaç dikişin var? Kesi atıldı mı? Bir de devlet mi özel mi?
Zulal09 Aksa_korkmaz Allah razı olsun canım Rabbim sizlerinde gönlüne göre versin inşallah 😊 Dikişlerim var evet hem iç tarafta hem dışında 🙄 dış tarafta 4 tane içtekileri bilmiyorum 🤷🏼♀️ Özel hastanede doğurdum canım ama doktor son 5 dk geldi karnımı bastırdı sonra gitti genelde ebeler ilgilendiler dikişleri de ebeler attı
mhtp18 Masallah diyebiliyorum sadece Allah uzun ömürler versin kızınıza Rabbim bize de nasip eder insallah böyle bir doğum 😊