MUSU21 Kizlar beslenmenize cok mu dikkat edersiniz yoksa yenmemesi gerekenleri ara sira da olsa tuketerek mi? Yoksa hic dikkat etmeyenlerden misiniz?
gencanneecikk MUSU21 midem neyi götürürse yedim ve yiyorum asla kismadim hicbiseyden ve bı sorun da yok:))
Emineedrk MUSU21 valla bende yiyorum kolayı ve nescafeyi bıraktım bitek cips yiyorum tatlı yiyorum fastfood yiyorum kızartma yiyorum sucuk artık yiyemiyorum midemi yakıyor 😂😂
yagizegemom MUSU21 asitli içecek hariç herşeyi yedim ben bide sakatat dışında 37+5 deyim bi sıkıntı yaşamadım çok şükür 🙏🏻 herşey dozunda yenmeli bence
Deletedmom_110 MUSU21 evet kola yemeklerde hep içtim diğer asitli içecekler de içtim sucuk iyi pişmiş olarak kahvaltıda vazgeçilmezim hep yedim ketçap mayonez çok aram yok kızartma ve hamburgerle yedim fasfod yedim sürekli yani hep zararlı şeyler yedim 🤣🤣 yaptığım doğru bişey değil aslında ben yaptım diye sende yapma ama
Aysenur426868 Deletedmom_110 tobe est 🤣🤣🤣asdghjkl bende yedim sucuk hariç sucuğun yağına bandım 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Aysenur426868 Deletedmom_110 Boğazdan yana kesmem hay bacım🤣🤣🤣 hiç affetmemde yediğim nere gidiyor acaba karnım pek kuccuk duruyor gi
FatmaAselinAnnesi_60 MUSU21 Bn de herşeyi yedim içtim hiç kasmadım kendimi ama çiğ ürünleri sevmediğim hiç yemedim şu yaşıma kadar sosis salam gibi sadece sucuk sevdiğim için bol bol yedim yiyorum da
Aysenur426868 Deletedmom_110 37 yım canım bacım 🤣 2 hafta sonra doğum var nereme dogurcam diyorum 🤣🤣🤣🤣
Aysenur426868 Yarenylmz bebeğin kilosuna kontrollerde normal haftasına göre dediler hep🤣 fakat karnım dışardan bakınca çok küçük duruyor inanamıyor kimse 2 hafta sonra doğum olduğuna acaba doktorlar mi yanılıyor dediklerinde 🤣
TugSozTan Yani sushi redbul alkol salam sosis midye dışında her şeyi yedim yiyorum açıkçası. Açıkçası öyle hamileliğim diye muazzam diyet listeleri uygulamadım. Afrika da anne temiz su bulamıyorum ama bebek gayet sağlıklı dünyaya geliyor. Tabi ki imkanlar el verdiğinde besleniyorum ama öyle inanılmaz sağlıklı besleniyorum diyemem. Önceden aç kalmak beni rahatsız etmezdi bi tek o değişti aç kalmama çalışıyorum onun dışında hep aynı rutinler devam
Nursen01 Dikkat edenlerdenim asitli içecek, salam, sucuk, sosis, enerji içeceği, fastfood tüketmedim.8. Aydayız gayet sağlıklıyız şükür🥰