Bhr_30 Doktorum bugün verdi bacak agrilarim icin. Sabah mi aksam mi aliyorsunuz bide tadi cidden cok kotu mu bikac yorumda gordum🤣
Busbuscee Bhr_30 ben kullanıyorm çok memnunum ama doktorlar ve eczacı yemekle birlikfe alınması gerektiğini söylemişti mesela akşam yemeğinden hemen önce yada hemen sonra içiyorum
Sakin Bhr_30 tadı meyveli soda gibi , 10 gündür yemekten hemen sonra içiyorum agrılarıma cok iyi geldi , herhangi bir yan etkisi yok bende ,resmen aşk yaşıyoruz 😍😍
myangelson Bhr_30 ben akşam yemekten sonra içerdim tadı da limonlu soda gibi öyle kötü değil yani bende korkmuştum kötü diye ama iyiydi
Busbuscee Uzun süre bekletince tadı yumuşuyor hemen karıştırıp içince tadını çok alıyordum hoşuma gitmiyordu su berraklaşana kadar bekliyorum o zaman tadı çok hafif ve güzel oluyor
TugSozTan Doktor bana verdi sinir sıkışması ve yürürken kasıkta batma oluyordu. Bir kere içtim 5 dk sonra kustum. İlaçtan dolayı mı kustum yoksa normal rutinde mi bilmiyorum açıkçası kustuktan sonra doktorum içme dedi o yüzden bıraktım
Ozge-Ka Bhr_30 ben tadını çok seviyorum😁 tamamen erimesini bekleyin su içinde yani şeffaf olması lazım. Yoksa çok şekerli geliyor tadı.
Papatyaa_01 Bhr_30 ilk haftamda kullanmıştım bi süre sonra midemi bulandırdı sonra onu bıraktım magosite başladım :)