Gorkem Arkadaşlar merhaba; Yeni doğan bebek için ıslak havlu, pişik kremi,şampuan, kıyafetler için deterjan önerisi istiyorum lütfen.
oykuannesi Gorkem detarjan dalan roxy Pişik kremi ve şampuan-bübchen Islak mendil unibaby yeni dogan Ben bunları aldm canm☺️
Elaylama Gorkem Gorkem unıbaby ve baby&me ıslak pamuk, baby&me temizleme pamuğu, bübchen bariyer pişik kremi, desitin mor pişik kremi, bübchen şampuan, bübchen bebek yağı, minoris organik deterjan, siveno doğal leke çıkarıcı.
ozgeya Gorkem Şampuan ve pişik kremimiz Mustela, Islak mendilimiz Unibaby Deterjanımız da Dalan Roxy Hepsinden çok memnunum.
biiiidamla Gorkem deterjan ugreen clean Pişik kremi desitin Şampuan mustela Losyon ve yağ bübchen Islak mendil e bebeğin kendi markası olan baby me yenidoğan Bebek bezi Prima premıum aldım ama onu değiştirip Migros minies almayı düşünüyorum.... Bütün bu listeyi içeriklerine ve yorumlara bakarak aldım...İnstagram mühendisin oğlu sayfası çok yardımcı oldu...
Zeynepcikk Sampuan ve bebek yagimiz uni baby Islak mendil sleepy Deterjan omo baby Yumuşatıcı bingo kuzumun kokusu
SevimErcis Gorkem unibaby yenidoğan ıslak mendili Pişik kremi mustela ama zeytinyağı süreceğim hep Şampuan unibaby Deterjan da baby me kullandım