feyzatanis34 Merhaba kızlaaar.. doktor bana bu hafta ne desemdw kıyafet vs almayın dedi ama kız görüyorum dedi.. kız deyip 14. Haftadan sonra erkek diyen oldu muuu?
Zeynepozcan feyzatanis34 dün 14de kesin erkek denildi bana pipili fotoğrafını da elime tutuşturdular🤣🤣🤭🤭
Mre feyzatanis34 belli bir haftadan sonra ayda 1 çağırdı doktor 🙈 ki erkek olduğunu şans eseri öğrendim 19.haftamda da detaylıda iyice kesinleşti😂
Mre feyzatanis34 evet hatta kendi aramızda balon patlatacağımızı cinsiyeti görürseniz kağıda yazmanızı rica ederim demiştim o da yazdı verdi kağıdı 😂 yine dua ediyorum ki öyle cinsiyet partileri yapmamışım😂
Kediler 13′te kız dendi, şu an 16′dayım. Kontrolüm yarın, buraya cevabımı yarın yazacağım inşallah 🤭 Dayanamayıp pembeli kıyafetler almıştım. Cinsiyeti değiştiyse bile pembeli giyinecek bir süre 😅
Mre feyzatanis34 valla bence detaylıya girene kadar bekleyin derim ben bir de hep ortak renk almıştım hala da öyle alıyorum bir şey alcaksanız bence öyle yapmanızı öneririm🙏🏻
binnur64 feyzatanis34 ah bilsemm ultrasona ben baktığımda içimden kız dedim çünkü bacak arasında bi şey yoktu doktor %51 erkek dedi şaşırdım ben de ama bugün de başka bi doktor kız gibi dedi