Ferahkabay Be-ren zıbın larda 6 al 5 öde vardı ben aldım ıslak mendil vardı onu aldım mont vardı onu aldım fazla bi şey yok e bebekte ilk defa gittim hiç beğenmedim civil ve lc wakiki daha iyi elbiseleri
nur34_ Be-ren ben 5 adet çıtçıtlı zibin aldim kasiyer bitane daha alirsan 6. Bedavaya mi glyor oyle bisey demisti☺️
Be-ren Ferahkabay ıslak mendili onlıne olarak almıştım daha önce ama zıbın ve çorap eksıgım var bir de tulum. Görüp almak daha iyi diye düşündüm 😊
Ferahkabay selinsmother wakikiden yeni doğan pijamaları aldım civilden yeni doğan aldım 5 li çok güzel e bebeğin bi bi şeyini beğenmedim
-_Esra_- deprem zamanına denk gelen indirimleri kaldırdığı için benim için bitmiştir 1 kuruş bile harcamam e bebeğe .
Kivininannesi Kızlar e bebeğin indirimleri çok iyi ben çok şey aldım uyguna, gümüş kapak 194 TL ye aldım mesela, bebek arabası, müslin örtüler 50 TL ye falan
Kivininannesi Zhrabtl Şubat indiirmiydi canım bunlae her güne bi alanda yüzde 28 yaptılar, ama şimdi de takip edebilirsin sürekli oluyor
Ferahkabay Be-ren tabiki görüp almak en mantıklısı dokusu İnternetlerdekiden farklı oluyor 100 pamuk diyorlar eve geldiğinde sert kumaş oluyor
Nesli8181 Be-ren bi tane awent biberon aldim sıcak su koyduğunda kapağı tak diye atıyordu bugün götürdüm bu bizlik değil dediler teknik servisine götürdün 350 TL verdim yazık günah yani 2 aylık bebeğim vr pramiture bebek kendisi
Be-ren Nesli8181 yaa üzüldüm sizin adınıza 😕 bende philips avent aldım daha kullanmak nasip olmadı memnuniyeti çok yüksek diye tercih etmiştim
nur34_ Be-ren ben 5 adet çıtçıtlı zibin aldim kasiyer bitane daha alirsan 6. Bedavaya mi glyor oyle bisey demisti☺️
Nesli8181 Be-ren evet aslında çok iyi bi marka maalesef başıma geldi ebebegi birbirine kattın hiç bi şekilde ürünü kabul etmediler teknik servisine götürdük bakslim