Armess_loya Fahin iyice pişerse sorun olmaz, ama ışıl işlem gördüğü için bu ürünler genel olarak sağlıklı değil🌸
nidako Fahin salam sucuk sosis olmayacak şekilde tercih ederek tüketiyorum. İçeriğine sadece mantar, kapya, zeytin, mısır gibi ürünler ekletiyorum
Ygmrsrcn Ben canım istedikçe yiyorum. Normalde çok dikkat ediyordum ama üstündeki malzeme pişmiş olduğu için arada br yemekten bir sey olacağını düşünmüyorum
1melekannesiii Fahin Ben haftada bir defa pişmiş salam veya sucuk yiyorum bebişimde sağlıklı maşallah, ne kadar sakınırsan o kadar göze batar abartmamak kaydı ile
Aaaysee Fahin ben kendim iki hafta da bir yapıyorum yiyorum güzelce pişirdikten sonra sucuğu vs sıkıntı yok
Gizzgzz Fahin hem de öyle bir yiyorum ki sağlamı da sosi de sucuğu da ama benim doktorum bana hiç yasak koymadı tabi 36 kilo ile hamile kaldım canın ne isterse onu ye sana herşey serbest demişti :)
gzl_2320 Fahin bu arada sucuk yerim haftada 2 kez iyice pişiririm. Salam sosis tüketmem sadece pizzada oluyor onlar da çok az bence çok incelememek lazım