Sukeyne Kizlar manisa celal bayar universitesinde iyi bir doktor arıyorum. 31 haftalik olacagiz yarin. Damar tıkanıklığı nedeni ile riskli Doğum görünüyor o yuzden kalp damar olan buyuk bir hastanede dogum yapmam gerektigi soylendi doktorum tarafından.😞 Daha once farkli bir ilde idim tedavi icin ailemin yanina geldim manisaya yabanciyim. Doktor tavsiyesine ihtiyacim var 😞
Eeelllliiiiiifffffffff Sukeyne Faik Mümtaz koyuncu var özel muayenehanesi var bildiğim kadarıyla celalbayarda da anlaşması var profösör ve giden herkes çok memnun hastanedeki dr ları bilmiyorum
mucizemizibekliyoruzz Sukeyne bozköydeki araştırma hastanesinde aslı göker vardı. bir ara çok araştırmıştım kendisini. doğal doğumcu.ve araştırma hastanesinin kalp damar polikliniğide var hatta orda da abdulkerim damar var kalp damarda. çok iyi doktor.
Sukeyne Eeelllliiiiiifffffffff celal bayarda dogum yaptiriyor mu ki benim hastanede dogum yapmam gerekiyor rahatsızlığımdan ötürü
Sukeyne mucizemizibekliyoruzz malesef normal Doğuma izin vermiyorlar ama araştıracağım dediginiz doktorlari tesekkur ederim
Selimetaskin Sukeyne canm sakın o allahın belası doktora gitme tamamen paracı bi doktor onun yüzünden ik bebegimi kaybettim ve cok kötü şeyler yaşadım
mucizemizibekliyoruzz Sukeyne o zaman bilemiyorum malesef. zaten aslı hanıma da gitmedim sadece iyiymiş diye okudum. inşallah bulursunuz doktor. ama kalp damardaki abdülkerim bey gerçekten çok iyi. anneannemi bile ölümden döndürdü kaç yaşında kadını
Durumiu Selimetaskin hangi doktordan bahsediyosunuz bende bi kere Faik beye gittim onunla devam etmek istiyorum ama siz öle yazınca huzursuz oldum
Sukeyne ozlemurhan bize de hastaneden onun numarasını verdiler ama dedigim gibi hic bilmiyoruz manisadaki doktoraları. Siz kac haftalik hamilesiniz basindan beri pinar hanima mi gidiyorsunuz?
ozlemurhan Sukeyne Evet başından beri ona gidiyorum 36+3 olduk . Riskli durumlar yaşadım takibi çok iyi ve ilgili
Sukeyne ozlemurhan az kalmis rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Peki hastanenin dogum imkanlari nasil odalar vs bilginiz var mi?
ozlemurhan Sukeyne Tek kişilik oda var az miktar farkla . Ama öyle çok iyi diyemem . Ama önemli olan benim için bebek yoğun bakım var bir sıkıntı olduğunda özel hastane de cbü ye yönlendiriyorlar .