kelebekucusu Kızlar canım çok feci erik istiyor. Bulabilir miyiz şuan? Arada canım başka biseyler aseriyor ama yiyemiyorum. Yemesem bebeğime bir şey olur mu?
Tiiffany kelebekucusu hiç bir yerde görmedim şu anda. Ama migros ve carrefoursa bakın. Yadaa kivi deneyin tadı eriğe benzer biraz belki içinizi köreltir
Zeynepozcan kelebekucusu getir Banabi Trendyolmarket Yemeksepeti market Migros sanal bunlara bi bak canım
kelebekucusu esraEb böyle şeylere inanmam aslında ama annem ve cevremdekiler canim ne cekiyorsa ye mutlaka diyorlar boyle olunca korkuyorum
kelebekucusu Tahamine7341 herkes hamile istediğini yemeli diyor endiselendim batil şeylere hiç inanmam ama
Aynenkanka kelebekucusu yemeseniz bebeğe tabii ki bir şey olmaz. Trendyola falan bakın ya da bulunduğunuz yerde hamile manavları varsa orada da vardır
Gamzer kelebekucusu Şimdi çağla bademler çıktı. Ondan alıp gözünü kapatıp erik yiyormussun gibi düşünsen nefsini köreltir mi ki ya. Bi dene istersen canım 🧡
prensesinannesi94 kelebekucusu erik geçen akşam bende istedim eşim getirtti çıkmaya başlamış küçük küçük
1melekannesiii aliandalina Kirazlı şekerler yiyebilirsin, ben de karpuzlu sakız çiğnemiştim iyi gelmişti☺️ nefsin körelir belki
esraEb aliandalina aynen öyle. Bulamayınca takıntı da oluyro insanda 🙈eşime her gün kiraz zamanı ne zaman diye soruyorum. Sohbeti ile mutlu ediyor 🙈😄
1melekannesiii kelebekucusu Hamile manavları var oralardan bulabilirsin bende karpuz aş ermiştim ama aşerdiğime pişman oldum 🤨 çok tatsızdı hiç bir şey anlamadım sonra karpuzlu sakızlar aldım onlar daha iyi geldi😀
Ecem95 kelebekucusu trendyolda var hamıle meyvelerı dıye onun dısında hepsi buzhane çok kötü sönük sönük oluyo🥺
aliandalina esraEb evet ya özleyeceğiz bu zamanları sohbetleri 🥰 ben vişne suyu içtim kiraz diye azda olsa işe yaradı 🤣