Nur1211 Kızlar 3 aylık bebeğim var sütüm yetmiyor gece mama veriyorum. Tavsiye edeceğiniz bişey var mı. Anne çayı ve damla kullanıyorum. Neler yapabilirim
Mello29 Nur1211 yulaf, dereotu cok güzel arttiriyor bir de 1 tatli kasigi cemen otu 1 tatli kasigi isirgan otu bir tane cubuk tarcinla cay yapiyorum o cok ise yariyor
2022Mom2022 Nur1211 aktarlarda var beyaz dut kurusu alın rengi kahverengimsi mesela bir litre suya üç dört avuç dutu atın 7 dakika kaynatın içine Sarı üzüm siyah üzümde attım ben hem çoo lezzetli oldu hemde meyve suyu gibi kabızlığa vücuttaki iltihaba enfeksiyona ve anne sütü mevzusuna birebir bende 9gün oldu doğum yaptım hepsine iyi geldi hergün iki bardak içiyorum
Massey Bir çok kişiden duyduğum kadarıyla bulgur pilavı ve soğan ve boollll su çok söylüyorlar haftada 2 3 gün ye nasıl süt akiyo gör diyo herkes çok kişiden duydum doğumdan sorna deniycem insallh seninle de paylaşmak istedim umarım işe yarar canım 🌸
Neslisahhh Massey ebet bulgur pilavı ve soğan inanılmaz güzel sut yapiyor ama ikisi de sonrasında bebeğe gaz yapiyor 😔
Ozlmcgrci Nur1211 rezene çok süt yapıyor 3 gebelıgımde böyle yaptım sureklı akıyordu sütüm o derece çoğalttı
Esrahmet Nur1211 bol bol hoşaf iç ama şu niyetine öyle günde 1-2 bardakla olmuyor. Bulgur pilavı acayip süt getiriyor ve soğan ama kahvaltıda bile yiyeceksin. İlk kızım 40 günlükken hastaneye yattı ölümden döndü sütum bir anda bıçak gibi kesildi 1 damla bile gelmedi ben bunlarla geri getirdim 2 yaşına kadar da emdi çok sukur hoşaf ve soğan çok önemli ama aşırı tuketeceksin