Yine ben yazıyorum ama ne yapayım 😩 dün çatı muayenesi oldum 3. Kez yine canım acıdı bu sefer daha çok hemde ama dünden beri muayeneden sonra kasık ağrısı çekiyorum Doğum başlasın diye açma felan mı yaptı ki 🙄🤔 anlamadım ki 😫
    Kaçıncı haftadasınz bende perşembe günü olucam benim doktorum korkulucak bişey yok demişti
      Aysenurcmr55 38+5 deyim korkulacak bişey değil zaten toplamda 3 muayene oldum ilk ikisi bu kadar acıtmamıştı sadece ağrım da olmamıştı ben de kulaktan dolma bişey duydum hani Doğuma hazırlıyor açıyor felan diye zaten 2 cm açılmam vardı acaba hazırlıyor mu felan diye düşündüm zaten muayene saniyeler sürüyo sadeve
        Htc123 evet alttan muayane doğumu başlatıyor uyarı veriyor keske benim doktorumda yapsa
          Nslhn15 Ben 2 haftadır çatı muayenesi oluyorum bebeğim hala kanala uzak. Bende doğum için vücudu uyardığına inanmıyorum. Lekelenmem bile olmadı üstelik cinsel hayat da devam ediyor. O da etkilemedi😂
            Htc123 bnde bugün oldum catı muayenesi ve suan kıvranıyorum 37+1 deyiz
              Aslgzl bana 36. Haftada bakmıştı ama her doktor bakmıyor işte öyle
              Nslhn15 ben 36. Haftada yaptı canım neden bakmıyor ki sana
                Kbrmrt cinsel ilişkiyi ben bayadır bırakmıştım ama doktorum önerdi Doğumu başlatacağını söyledi ama ben yapmaya korkuyorum sanki yapar yapmaz gelecekmiş gibi😅😅 benim de ilk muayenede kanama oldu ama ikisinde olmadı 🙄
                  Htc123 İnan bizde çok uzun ara verdik. Ama bebeğim iri olunca 37 dolunca başladık. Aslında korkacak hiçbişe yokmuş. Yani bende bi tetikleme yapmadı henüz😬
                    Ben de 37+6 haftalığım Pazartesi kontrolm vardı doktor çatı muayenesi yapmadı Doğumu şimdiden tetiklemeyelim dedi haftaya Pazartesi yapacak merak ediyorum cinsel hayat devam ediyor açılma olsun diye çünkü normal doğum istiyorum. Çatı muayenesi çok acıtıyor mu 🤷‍♀️🤦🏽‍♀️
                      GamzEmre bence korkulacak bişey Yok en ufak iğneden korkan ben yaptırıyorda bunu söylüyorsam bence herkes yaptırır 😅
                        Htc123 en korktuğum olay bu 😪 doğumdan korkmuyorum şu çatı muayenesinden korktugum kadar 😪😪
                          arzu19 bende çok korkuyordum canım herkes de korkutuyor ama korkulacak bişey Yok kendini rahat bıraktığın zaman sorun olmaz acır tabi İllaki ama çok aşırı değil
                          Htc123 Bugün doktoruma söyledim. Benim yürüyüş yapma ve merdiven çıkma imkanım yok. Bacağıma dikilme girdi. Normalde 38. haftadan sonra tavsiye etmiyoruz. Ama sen ilişkiye devam et en azından rahim ağzın yumuşasın dedi.