Tubiskov Kizlar 36 artı 4 um üçüncü doğumum olacak kan alındı ekg çekildi pazartesi gün vereceğini söyledi sizce kaç gün sonraya verir
Melisasak145 Tubiskov ben EKG kan verdim salı anesteziyle görüşüp doktorumun yanına gidicem 28 marta gün verdi bunları yapmadan önce verdi ama bana sanada 38 haftaya falan verir herhalde
Seherak Bende 39 olunca demişti 14 yada 15 nisan sezaryen pazartesi netleşecek çok heyecanlıyım herkesin bebekleri sağlıkla gelsin inş 🌸
2Mucizeveannesi Tubiskov bende bilkent sehir hastanesine gidiyorum pazartesi bana da 37+1oluyorum sezeryan için tahlillerini verirsin dediler ama o gün anestezi ile bende görüşecek miyim acaba
Tubiskov 2Mucizeveannesi kan veriyosunuz ekg cekiniyosunuz kan sonucunuz çıkınca anesteziye yolluyorlar günü zaten doktor veriyo
Tubiskov 2Mucizeveannesi akşama doğru cikiyo ben sabah vermistim altı bucukda çıkmıştı bide cuma gitmiştim bna pazartesi salı gel gün verelim anesteziye yolluyum dedi
2Mucizeveannesi Tubiskov teşekkür ederim bakalım bende pazartesi gitcem o zaman bu hafta tekrar randevu alıp gitmem gerekecek sonuç ve gün alma için