efeninannesiii_ Kızlar 55 ile hamile kaldım şuan 74 kiloyum 😩😭 1-2 haftaya doğumum olacak. Yazlık alışveriş yapmak istiyorum ama eskiye dönebilir miyim bilmiyorum 🥺 doğum yapmış anneler bu kilolar gidiyor mu hemen??
Emineedrk efeninannesiii_ bende şurda bekleyeyim yazlık kıyafeti bırak pantolonlarım olur mu diye düşünmeye başladım artık herşey çok küçük geliyor gözüme 😂
_peritozu efeninannesiii_ 60 la hamile kalıp 80le doğuma girmiştim ve doğumdan sonra cok kısa süre içinde 62 ye düştüm 😍
3Tospikannesi yagizegemom bende 57 ile kaldım şuan 62 oldum 16.haftadayım sizin Kaçıncı haftanız merak ettim 😊
hicrann_96 Gidiiyor merak etmeyin ama unutmayın biz bu kiloları iki günde almadık iki gündede gitmicek kendinizi strese sokmayın
efeninannesiii_ hicrann_96 stres yapmıyorum ama bu kadar kilo almakta kendimi öyle kötü hissettiriyor ki.. Hiç bişeyi yakıştıramıyorum çok çirkin geliyor gözüme her yerim 😭
Prensesannesi14 _peritozu hay gözünü seveyim ay bizde öyle olacakmiyiz yaaa walla bende çok aşırı takıyorum kafaya kilo meselesini 59 ile başladım şu an 65 im 24 haftalık olduk 6.aya girdim yani acaba daha kaç kilo alırım ki ya
Emineedrk efeninannesiii_ bende bendeee hele dışarıya giderken geçenlerde gömlek almıştım ona bı kere giydi sonra hep ben giydim arada ne zaman doğurcanda ben kıyafetlerime kavuşucam diyo 😂😂🙈
hicrann_96 efeninannesiii_ bende öyle düşünüyorum giydiğimi yakıstıramıyorum sırf rahat olmak için hiç giymediğim seyleeri giyiyorum önceden dısarı için saatlerce kıyafet secerken simdi pijama seçiyorum 😀 Ama geçecek bugünlerde biz yine eskisi gibi sıkır sıkır olacagız her güzel seyin bi zorlugu oluyor maalesef 🤷🏼♀️
gzl_2320 efeninannesiii_ şahsen ben kendimi öyle programladım çünkü kiloya takıntılıyım 56 ile hamile kaldım bende şuan 65 im ve 30+3 üm henüz. Hemen veremezsem karalar bağlarım ki hemen eski halime dönebileceğimi düşünmüyorum artık😅
efeninannesiii_ Emineedrk benimki de yakında atletlerime filan da ortak olursun diye dalga geçiyordu 😂 gerçekten çok zor ya montlarımın bile önü kapanmıyor tlc ağır yaşamlar gibi hissediyorum 😂😂
bademli_puding efeninannesiii_ dönersin canım biraz zaman alır ama sıkı bi diyet spor eskisinden bile fit olursun 😅
Mello29 efeninannesiii_ 54 ile hamile kaldim 69la doguma girdim 1 hafta sonra 59 kiloydum ama simdi bebegim 20 günlük hala 59um takılı kaldim burda
Fik Ah yapmayın 😲 65 ile hamile kaldım 61 e düştüm şuan 63 üm yine 15+3 haftalığım desenize ben 80 ni görürüm 🥴
efeninannesiii_ Fik tamamen kişiye göre değişiyor bebişim. Ben eşşek gibi yedim şuan da kıvranmaya başladım ya vermezsem bu kiloyu diye
Emineedrk efeninannesiii_ Allah’tan kış bitiyor artık 😂😂 kiloyuda dert etme bence veririz kadınların isteyipte başaramadığı tek bişey yok bende 48 le hamile kaldım şuan 69 um 😂😂
bademli_puding efeninannesiii_ ben eskisinden daha da zayıflamıştım ilk gebeliğimde 65 kiloyla gebe kalmıştım 72yle doğurdum ama sonrasında 55 e düştüm istedim başardım 🥰
usenmedimyaptimbirvelet efeninannesiii_ 46 ile hamile kalıp 62 kiloyla doğuma girdim doğumdan çıktım 56 veya 55 kiloydum 2-3 gün sonra hastalandım bir şey yiyemedim 52 kiloya düştüm 🥲 şu an güncel kilo 51 keşke kilo vermeseydim diyorum 🫠
efeninannesiii_ usenmedimyaptimbirvelet olsun zayıflık çok güzel bişeymiş😭 insan 29 kilo alınca anlıyor. Yemek yemek aşırı zevkli ama böyle de Bayaa bi zor
Fik efeninannesiii_ anladım kuzum valla ben bu aralar yiyemiyorum kusmalar oluyor 😭 iştahsızlık da var