123esr_ Bebeğim inat edip o gün yüzünü göstermedi cekemedik resmini başka bir gün içinde cekemezmiş doktor öyle dedi geçiştirdiler geçti 1.150 tl ödedim muaneye de 400 ödedim idrar testi içinde ayrı ödedim okadar gidiyorum hastaneye okadar ödeme yapıyorum ama boşuna oraya sanki o hastaneden soğudum
Gamzer 123esr_ Muayene ye ayrı ayrıntılı ultrasona ayrı ücret mi aldılar canım? Keşke başka bir hastaneye araştırıp gitseydin normalde ayrıntılı ultrason için muayene ücreti almıyorlar
Tugceee95 123esr_ bende alamadım canm detaylıda cok ugrastı doktor ama gostermedı kendını normal ultrosnda alablkdık daha net cıktı detaylıdan hattta
Sevilay_1 123esr_ detaylı ultrasona girip sonuçları muayenesiz bir şekilde doktora gösterebiliyorsunuz özel hastanelerde böyle tekrardan muayene ücreti almaları detaylıda idrar testi falan hiç yapılmadı
Shine13 123esr_ cinsiyet öğrenmeye gittiğimiz de bebeğim yüzünü göstermedi diye git bişeyler ye biraz yürü tekrar gel dedi her seferinde çok uğraşıyor yüzünü göstermek için sağolsun. Detaylı ultrason için de ekstra muayene ücreti almaları saçma olmuş ilk kez duyuyorum
123esr_ Gamzer buyuzden biraz soğudum oradan ayrıca dogum paketi de yok zamanı geldiğinde ne kadarsa o kadar ödeyecez oyuzden doğum paketi olan bir hastaneyi araştırıyorum
123esr_ Sevilay_1 idrar testim ogun verdim ödedim onuda enfeksiyonum vardı hala varmı diye yaptık idrar testimi de o gün
123esr_ Shine13 muane ücreti ödedim doktoruma girdim detaylıya yönlendirdi oraya da detaylı testinin parasını ödedim
Busel 123esr_ benimde bebeğim göstermedi hiç ama bana gittiğim yerdeki doktor 26.haftaya kadar istediğin zaman gelebilirsin görmek için dedi 22.haftalikken gitmiştim. Ama bi daha gitmedim çünkü normal ultrasonlarda bile göstermiyor bebeğim 34.haftalik olduk hala görmedik. Detaylı ultrasona gitme amacı bence yüzünü görmek değilde sağlığını öğrenmek için daha önemli. Tabi doktorun takındığı üslup yanlış. Göremedik ama yine gelirsen bakariz demesi gerekliydi bide çok tuhaf paralar vermissiniz anlamadim gitti
123esr_ Busel böyle olunca midem bulandı özel hastane ama en azından idrar testim ücretsiz olsaydı yada ne bileyim 1 hafta sonra gel yüzünü göstersin fotoğrafını verelim deseydi sonuçta hevesliydim çok ve bebek yüzünü göstermedi okadar da test parası verdim
Pamukasln 123esr_ çok odemiissnz benden ogun muayene parası almadılar 750 ödedik sadece oda detaylı ultrason ücreti bizimde yuzunu göstermedi detayliyi benm kendi doktorum yaptı bu arada meyhanesi var klinik oraya gidiyorm 29nhaftada yüz fotoğrafı verdi ama
Bebgm35 Pamukasln üniversite hastanesine yönlendirdi beni doktorum oradaki ücretler nasil bilgisi olan var mi
Busel 123esr_ yüzünü gösterme olayı parayla ilgili değil ki kuzum bak ben 8.aydayim hala gormedim😂😂 göstermeyen bebek detaylida da göstermiyor normalde de böyle üzme kendini. Ama idrar test vs durumu saçma olmuş
Tubaut 123esr_ üzgünüm ama hastaneden soğumanızı gerektirecek bir durum göremedim muayene olduğunuz için muayene ücreti alınmış doktorunuza kontrole gitmişsiniz gayet normal aynı gün detaylıda yapılmış onun ücreti ayrı tabi idrarıda enfeksiyonunuz için vermişsiniz detaylının amacı zaten yüz görmek değil oradaki uzman bunun için uğraşmak zorunda değil tamamen insiyatife kalmış bir durum çok şükür bir sorun yoksa bebeğinizde canınızı böyle şeylere sıkmayın 🙏🏻
Gamzer 123esr_ Hangi şehirdesin canım? Gerçekten gittiğin hastane sadece para gözüyle bakıyor demek hastalara.
Kubracigimm Bazı hastanelerde ayrı olarak muayene parası da alınıyor. Birkaç doktor ismi almıştım , karar verme aşamasında hepsini aradım. Bazısında sadece detaylı ultrason için para alınıyordu , bazısında ekstra muayene ücreti de alınıyordu.
Glrozklnc Doktorunuzdan ayri bir uzman baktiysa ucret aliyorlar bende hep ayri ucret odedim.detaylı ultrason içinde perinatoloji uzmanına gittimm 1 saat muayene etti. Yurudum hareket ettim tatli vs yedim bana misin demedi. Inatçı kızım yüzünü gostermedigi gibi döndüğü zamanda eli hep yüzündeydi
Denizkaramuk 123esr_ detaylı ultrasonun amacı bebeğin yüzünü görmek değil sağlıklı olup olmadığına bakabilmek organları tammı eksiliği varmı diye. Benim de bebeğim yüzünü göstermedi ama hastaneden nefret etmedim yani bu yüzden.