merrvekus Kontrole gittiğim hastanede ayrıntılı ultrason yokmuş iki doktor önerdi doktorum ikisinin fiyatları da çok uçuk 2bin küsür. İstanbul da gidip memnun kaldığınız daha uygun bir hastane var mı acaba?
Zeyneparsln merrvekus Eskişehirde özel klinikte 750 tl doktor çok başarılı çok bilgili Turgay Şener 🙏🏼
tunasmom Bseeee devlet hastanelerindede oluyor fakat randevu bulmak kolay değil en ideali 21-22 ve 23. Haftalar yapılmalı
Busesimsek Devlette cok gec randevu veriyor belli bı aralıkta yapılıyor ya 18 24 hafta arası herhalde bende para odıcem ama rakamlar ucuk gercekten
tunasmom merrvekus Bht Clinicte Dr. Züat bey var ordan da fiyat alabilirsin fiyatını hatırlamıyorum ben
Hmho Mecidiyeköy’de prof Aytül çorbacıoğlunda yaptırdım bende 3 kez yattım hareketli bir bebiş olduğu için. İlgili ve dikkatliydi 1200 tl ödedim
babyasyanil Geçen hafta bakırköyde dr mahmut güngör e gittim 950₺ ödedim cok memnun kaldım 1 saate yakın baktı her şeyine
babyasyanil babyasyanil birde radyologlar bakıyor çoğu yerde perinatolog olmasına dikkat et çok fark ediyor