ozlemmeses
38+4 günlük hamileyim bugunden beri sancilarim vardi 1 saat once hastaneye geldim 1 cm aciklik cikti eve git suyun felan gelmiyor kanalda bile degil dediler sonra ultrasyonla bakinca benegin suyu azalmis yatis dedi ustune basa basa sordum suyu azalmis yatis demek bugun yarin dogurursun demek mi diye evet dedi doktor ama su kesesi bozulmadiysa suyu nasil azalmis oluyor ?? Ben normalde özele gidiyordum cuma gunu gittim hatta doktorum suyu felan iyi demisti .. simdi bsna yatis verdiler ama bugun dogum olamaz henuz 1 cm aciklik var sanci yok ama suyu azaldigi icin yarina kadar bekletip yarinda hadi evine diyemezler bu dogum yarin gerceklesir dimi 😓😓
Nisanurr
Malesef evet büyük ihtimal yarın doğuma alırlar mı diyim bilemedim bunda da malesef denmez ki ne güzel kuzuna kavuşacaksın korkuyosun heralde ama su azalmasından yatırmışlar o su daha artmazki seni eve yollasınlar zaten doğum haftan gelmiş o yüzden kendini bu düşünceye alıştır canım hayırlısıyla yarın alırsın bebisi kucağına ama bir riski yoksa suni sancıyı denemeden sezaryeni hemen kabul etme bence onu bir dene umarım normal olur hayırlısıyla 🙏🎈