Sude Cinsiyet Tahmini Yapar Mısınız? Bir türlü öğrenemedik 🙏🏻 
Mrszeyna Cnsu11 https://uploadnow.io/f/0V2ctGd banada bakarmısınız bugün kıza benziyor gibi dedi ama değişebilir de dedi
bebitomom Sude çok özür dilerim kalp kırmak değil amacım bişey sormak istiyorum yıllarca doktorluk yapmış insanlar ultrasonda göremezken burdan resimle insanların bileceğine inanıyor musunuz?
Mustafayigitvebeytugannesi bebitomom doktorlarda görüyorlar fakat erken olduğu için söylemek istemiyorlar. Mesela benim ilk oğlumu 7 haftalıkken bilmişti doktorum erkek diye ama umitlendirmekte istememişti. Net olması için bazı doktorlar 16 haftadan önce söylemek istemiyor.
Sude bebitomom bileceklerine inanmak değil bu sadece bir tahmin vede doktorlar göremiyorlar değil söylemiyorlar doktorum 16. Haftada söylüyormuş
bebitomom Mustafayigitvebeytugannesi videolu şekilde daha çok anlaşılır diye düşünüyorum hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allah
Sude Mustafayigitvebeytugannesi kendi doktorum tahminde bulunmadı 16. Haftada söylüyorum dedi ikili tarama için gittiğim doktor erkeğe benziyor dedi sadece
Selin2827 @Mustafayigitvebeytugannesi merhaba Banada yorum yaparmısınız resim yüklüyorum 2 tane bir tanesi bacaklarımı acaba doktora soramadım çünkü konuşmayı sevmeyen biri