nur34_ Mercimekkk1 kiz bebege hamileyim kalcam genisledi valla ama cinsoyetle alakali oldugunu dusunmuyrm
Nese92 Mercimekkk1 daha çok minik 😇 16.hafta kontrole gittiğimde öğrendim 21. Haftada detaylı ultrasonda kesinlestirdik aslında kesindi de ne olur ne olmaz diye 🤷🏻♀️🤣12. Haftada ikili test yaptıracaksanız o zaman da görebilirse söyler doktor ama sorun mutlaka
TugSozTan Ben kız bebek bekliyorum belim kalınlaştı kayınvalidem babanneme göre kalçalarımda büyüdü ama eşim tam tersi küçüldü diyor 😂 ama ben büyüdüğünü düşünüyorum babannem her gün görmüyor beni farkında daha iyi anlar 😂
minigim1669 Mercimekkk1 karnimdan önce totomun büyümesi der susarım 😂 her gören kesin kızın olacak diyordu 🤣
Duygu_oksar Mercimekkk1 benim bildiğim kız bebekte yayilirsin yani enine genişler kalça ve göbek erkek bebekte dışa doğru çıkar kalça ve göbek sivri bir göbek olur dışa doğru çıkık bı kalça olur
Gizemlibirisi Mercimekkk1 hurafe mi bilmem ama ilk kziimda da şimdide hep kalcam gogsum büyüdü.karnim çok çıkmıyor bu yüzden.