Elifeysu Emisse benim o haftada 3400 gramdı bebeğim. Kafası iri kendi iri benim çatı da mükemmel değil böyle olmasına rağmen bile doktorum normal doğumu deneyelim diyor. 39. Haftaya girdik
Derya034 Busel Çok üzülüyorum gerçekten hala hastanede komada kızını babannesi dedesi gezdiriyo okadar güzelki yavrum
Elifbklmz Emisse şuan belli değil doğum şeklimiz haftaya belli olacak allah izin verirse normal istiyorum ben :)
Celikk66 Emisse bende öyle istiordum normal dogum 38 hafta 3900 kilo haftaya belli olcak 4kilo olursa insan düsünüyo nasil yapcam normal dogum diye, oyuzden sezeryan isterdim galiba😔
Celikk66 Tansu15 sezeryan kötü biseymi benim bebekde iri sezeryana alabiliriz dedi ama ben hep normal dogum istiyordum, iri olunca korkdum 4kilo normal dogum icin cok zor gibi disik vs.
Simay13 Annem ablamı 5 kilo 900 gram doğurmuş. Çok kolay dogurdum zorlanmadım dedi. Beni 2 kilo 250 gram doğurmuş. Sende çok zorlandım aşırı dedi🤦🏻♀️
Meleklerininannesii Emisse kilo çok normal iri değil annem kardeşimi 3.800 ile normal doğurdu sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻