story Lina-Annesi canım t3 t4 değerine bakıldı mı ? Şöyle biz 3 farklı doktorla konuştuk bunun için. Benim de 3.40 mı neydi ilaç vermedi doktor ben de panik oldum herkese ilaç veriliyor çünkü. Doktor serbest t4 değerime de baktırmış o normal çıkmış. O normalken bu değerde ilaç kullanmama gerek yokmuş 3 doktor da böyle söyleyince rahatladım belki senin de öyledir bilmiyorum ama
FatmaAselinAnnesi_60 Lina-Annesi her ihtimale karşı kullanılması gerekir bu çok önemli doğum da bile riske yol açabilir en azından düşük dozda kullanın
Busra070707 Kaçıncı hafta olduğu da önemli 12 haftaya kadar 3ün altında isteniyor sonrası da 3.50 altı sorun değil deniliyor. Ben gebeliğin başından beri kullanıyorum
Busra070707 Ben doktorun önerisine göre 2 haftada bir ayda bir gittim şuan 24 haftalık olduk hep kontrol edildi ama yüksek bir değer değil senin yazdığın 3.75 olmuştu benim 20. haftada küçük bir fark sorun değil demişti ama ihmal etmemek gerek diyorlar
Busra070707 3 aydan sonra 3-.3.5 arası deni Lina-Annesi ne demek stres daha kötü ben çok telaş yaptım ne değerler var ufak değerlerde sorun yok takini yapıldıkyan sonra hallediliyor diyor ki, 3 aydan sonra 3-3.50 arası olması yeterli diyor
Busra070707 Lina-Annesi gerçekten stres daha kötü. Ben ilk zamanlar çok araştırdım değeri 7-8 çıkanlar var idi sağsağlim çocukları. Bu değerler çok düşük. Doktor da aynısını dedi sadece küçük şimdi büyüdükçe yetmeyecek daha da yavaş çalışacak takviye yapacağız dedi. 25mg içtim 3 ay daha yeni 50 mga geçtim sen düşün değerlerimiz yakın sen bir de benden çok ilerdesin hafta olarak
Lina-Annesi Busra070707 baktirmamistim canim ondan panik yaptim ilk haftada 2.63 du kimse bisey demedi .bidaha da baktirmadim. Sonra tesadüfen baktırdım bu rakamı.gorunce panik yaptim canim ya
Busra070707 Bebek büyüdükçe yetmezmiş zaten çoğu kişide var bu kimisinde bizimki gibi düşük değerler şükür kimisinde yüksek iyi düşün kötüyü çağırma 🤗