momy28 Merhaba güzel anneler park beşik almak istiyorum ama hangi marka iyi nerden alayım kararsızım size danışmak istedim kullanıp memnun kalanlar yardımcı olabilir mi ☺️
Aybarsmom_ momy28 henüz almadım ama araştırdım. Elele markasını almaya karar verdim. Şuan kendi internet sitesinde indirim var. 2400 lira fiyatı ve yatağı da içinde hediye ☺️ aynı markanın otomatik ana kucağını da aldım o da bugün gelicek kargoyla ☺️
Hilalttk16 momy28 bende arayış içindeyim uzun zamandan beri bakıyorum ama sanırım prego alacam anne yanı olabilen modelinden 😅😅
Aybarsmom_ momy28 google’dan kendi sitesine bakarsanız orda daha uygun fiyatı ☺️ Elele madre anne yanı Park yatak modelin tam adı
Aybarsmom_ momy28 ana kucağı geldi onu denedim gayet sağlam islevseldi, youtube’da Park yatağının videoları mevcut onları da izledim beklentimi karşıladı gayet ama bilemem tabi☺️
Aybarsmom_ Hilalttk16 ben Bebek arabasını prego tercih ettim☺️ beşik için ikisi arasında bı fark bulamadığım için ve daha uygun olduğu için Elele alıcam ☺️
Kader1996 Ben Kraft anne yanı olabilen park beşik aldım mağazalara da baktık normalde park beşik beğenmiyordum ama kargo elime ulaşıp kurduğumda gerçekten kaliteyi gördüm inşallah kullanırken de memnun kalırım ☺️
Papatyam28  Geçen hafta aldım bundan çok kullanışlı bence .diger çocuklarımdada buna benzer kullanmıştım . 1.600tlye aldım kalıteli ve saglam
Aybarsmom_ Hilalttk16 galiba alt açma aparatı, dönence falan eklenince fiyat değişimi oluyor onlar olmadan fiyat düşüyor 😂