15 gün oldu doğum yapalı ama şimdi fırsat bulabildim yazmaya 😊 hamileyken ben hep okurdum merak edenler sorusu olanlar sorabilir . Bu süreç benim için zordu hamileliğim riskliydi ama sonuna geldik ben biraz gergin girdim doğuma cunki grip olmustum çok kötü hastaydım genel istiyodum anestezi doktoru genel olamazsın dedi hasta olduğum için ama doktorum nasıl rahat olucaksa öyle yapalım dediği için genel yaptılar 😊 doğumhaneye girdim bazı sorular sordular ve hava yoluyla uyuttular . Uyandığımda tamamen sesim gitmisti . Gayet iyi uyandım ilk sordugum bebek nasıl sorusu oldu hemşireye 😊 odaya cıkarttılar kendime gelmem biraz zaman aldı bebeği getirdiler direk temas yasadık çok güzeldi 💓 sesim bir süre gelmedi sonradan sonraya açıldı . İlk kalkısım iyiydi fazla zorlanmadım ama tabiki ağrı oluyor . Ben bide hastaydım öksürük vs beni zorladı dikislerimi . 2 gün kaldım sonra çok şükür eve geldim şuan kendi işimi kendim yapabiliyorum gayet iyiyim çok şükür sadece arada ağrım oluyor okadar . Şuan bebekle alısma sürecindeyiz lohusalık piskolejisini biraz ağır geciriyorum onuda atlatırsam çok daha iyi. Olucam 😊 sorusu olan varsa sorabilir