Dcl027 Sizce kaç güne yumurtlama olur yada ne yapmam lazım olması için avokado okudum üma size sormak istedim .
tugba04 Dcl027 Yapmaya devam edin benimde böyleydi heralde artık koyulaşmıcak dedim bide adetim düzenlidir benim ona rağmen beklenen yumurtlama tarhinde olmadı adetime 10gün kala koyulaştı
arirangg Dcl027 Avokado yumurtladıktan sonra bebek olursa tutunması için canım. Youtubede bir gebenin günlüğünün yumurtlama masajı var onu yapabilirsin
karansmom_ Dcl027 regliniz ne zaman? Adetten bir gün önce bile yumurtlama gören var yapmaya devam edin.
uzlet Dcl027 canım sen adete kadar yapmaya devam et herkesin yumurtlama dönemi farklıdır bazı aylar hiç yumurtlama da olmayabilir bu çok normal ama sen hergün aynu saat aralığında mümkünse 12 ile 4 arasında bir saat öncesinde sıvı alımını keserek yap
Balkupu-53 Dcl027 t çizgisi c kadar köyü yada daha koyu olursa yumurtlama demek cnm iki çizgiyi aynı renk görene kadar teste devam et birde ovulasyon testi yaparken hep aynı saat yap ve Testi yapmadan 2 saat önce sıvı alımını bitirmiş ol net sonuç alırsın cnm
Dcl027 Hiç koyulaşmıcak gibi ilk defa yapıyorum geçen ay bırakmak zorunda kalmıştım . Çok anlamıyorum o yüzden kızlar yardımcı olursanız sevinirim
Dcl027 Balkupu-53 polikistik var kan pıhtılaşması ve 2 düşüğüm var o yüzden çok pimpirikliyim ya yumurtalamazsam diye stres yapıyorum
Balkupu-53 Ayda bir oluyosan genelleme adetten sonra adet gününün başından sayarak 12-14 günleri arası oluyo
Dcl027 uzlet tamam canım yapmaya devam o zaman inşallah ikisi koyu halini görürüm burdan sorarım yine size😔
Balkupu-53 Dcl027 sitres yapma cnm en büyük etken sitres zaten sen ümidini kesme Allah’ın izniyle olcak inşallah 🤲
uzlet Dcl027 canım yap aya devam et ama stres yapma stres çokkk önemli çok etkiliyor gerçekten fazla düşünmemeye çalış ve kendine mçfarklı meşguliyetler edin Rabbim en güzel zamanda nasip edecektir 🌸