Pinar38 Bugün doktırumla görüştüm sezeryan doğum üctetini sordum 2500 dedi peki normal doğum ne kadar hocam dedim ooo dedi daha pahalı riskli olduğu için daha pahalıymış şimdilik bir fiyat veremem dedi ben şoka girdim adeta kıxlar ben mi yanlış biliyorumnormal doğum daha ucuz değil miydi ya
BehiyeGrel Pinar38 normal Doğum daha ucuz tabiki ayrıca sezaryen sıkıntılı o ne öyle kesip biçme meraklısı doktor gibi geldi bana allah kolaylık versin 🤲🙄
MelekSzer Denizli özel sağlık hastanesinde sezerayan normal Doğumdan daha fazla bende bi anlam veremedim 😏
Pinar38 MelekSzer doltorumdan çok memnunum ama bu söylediği bi garibime gitti ne demek normal doğum daha pahalı?
Nass Ben özel bi kliniğe gidiyorum ve doğum doktorumun anlaşmasının olduğu hastanelerde gerçekleşiyor. Sezeryan yada normal doğumda fiyat farkı olmadığını doğum paketinin her ikisi için de aynı fiyat olduğunu söyledi.
burcugokhanberkecan bnm gittigim hastanedede sezeryan 2300 normal dogum 2500 arti 250 epidural am sezerynda epiduralde icinde eskiden tam tersiydi
Pinar38 BehiyeGrel amin ya sorma bu saatten sonra doktor değiştirmek de istemıyorum kafam allak bullak oldu oooff
Pinar38 Cansuercan yahu sezeryanda bıçak parası alıyo bu doktorlar normal doğum niye pahalı olsun ki çok şans değil mi
Busratye Pinar38 hadi riskli olsun pahalı olsun olsa olsa ne kadar olabilir de niye söyleyemiyormuş onu anlamadım ben