Oznr001 Nasi gidiyo kızlar ağrı sizilariniz nasiii benim bazen gece uyanınca midemin orda çok baskı hissediyorum sanırım gece toplaniyo oraya onun dışında sırt ağrıları fln ağırlık var bı de ama bu güne de şükür zor geldik bugünlere 💜
FatosNazim53 Oznr001 Ah sorma valla. Geçen gece uyandım ve kustum resmen. Onun dışında bacak ağrıları sırt karın ağrısı arada bir. Bel ağrısı falan en çok mide yanması. İdare ediyoruz sabrediyoruz valla
Tugceaybr Oznr001 33 olduk rahmimdeki kemikler çok ağrıyor üst tarafı yanları normal mi sizce kasıklarımda ağrıyor
Oznr001 [silindi] benimki plesanta yaşlanması var biraz az aliyo kilo galiba 33 e bı kaç gün kala 2 kilo olmuştu ama sağlıklı büyüsün gelişimi durmasın da zayıf olsun diyorum ben 2500 olsak ywter insallh
[silindi] Oznr001 sağlıklı olsunlarda kilo önemli değil yeğenim minacık doğdu maşallah şuan 4 yaşında 😍😍
Oznr001 Gamzeeris benimde bebek midemde baskı yapiyo sanki her lavabo ya kalktığımda orası aciyo boyle
Oznr001 Gamzeeris benimde bebek midemde baskı yapiyo sanki her lavabo ya kalktığımda orası aciyo boyle
Gamzeeris Oznr001 ben 30 a kadar hicbisey anlamadim ama 30dan sonrasını anlatamiyom bile kelimeler yetmez🤣🤣
Bade0022 Gamzeeris bende öyleyim 30 a kadar yerimde durmuyordum 30 dan sonra hamileliğin tüm zorluğunu hissettim
AyFa1608 Oznr001 geceleri tuvalette uyumak istiyorum artık🤦 tam kafası var mesanenin orda 2 damla da gelse baskı yapıyor ağrı giriyor hemen. Bide bacaklarını sağ laburgama dikiyor. Geceleri kramp giröeye başlıyor bacaklarıma ve akşamları felaket hraret basıyor kendimi soğuk suya sokmak istiyorum. Bu kadar yeter mi şikayet 😂
Oznr001 AyFa1608 ahaahaha o sıcak basması beter yaa o kadar terliyorum ki hele geceleri yeter yeter bu kadarı doğunca bakalım ne yapacaklar bizim beboslar
Oznr001 [silindi] kuveze girmesin lerde Allah’ın izniyle sağlıklı olsun zayıflık önemli devil alır kilo zaten