Herkese merhabalarr ♥️ Aslında yazmayı dusunmuyodum ama uygulamayi silmeden sizlere de bilgi vermek amacli paylasmaya karar verdim .. Gebeligimin basından beri tüm muaynelerimi cam sakura da oldum her gitmemde farklı doktor vardı ama bilgilerini aldıklari icin bi sıkıntı olmuyo detayli ultrasonu 2 li taramayi seker yuklemesini de yapiyolar .. 36.haftamda gittigimde nst ye bagladilar ve 38+5 icin gun verdiler gece 12 den sonra bisey yemememi ve sabah erkenden gelmemi söylediler sabah 9 da acilden giris yaptim hemen damar yolumu acip kanlarimi aldilar eşimden imza alıp yatisimi yaptilar odam tek kişilikti (bu tamamen şans işi) hemsireler geldi ustumu cikarmama yardimci oldular varis coraplarimi giydirdiler cok guler yuzlulerdi sonra ameliyathaneye indirdiler doktorum karsiladi kapida kendini tanıttı sormak istedigim bisey olup olmadigini sordu .. spinal olmam gerektigini soyledi panik atagim oldugunu soyledim kabul etmedim doktorum da anestezinin cocuk icin iyi olmadigini soyledi spinal yapalim eger basladiktan sonra kotu olursam hemen uyutucagina söz verdi ve belimden igne vurdular emin olun hic korkulucak bisey degilmis damar yolumu acarken bile daha cok acittilar 😀 Sonra doktor saniye saniye herseyi anlattı şimdi basliyoruz simdi bebegi alıyoruz simdi biraz aciyabilir acirsa söyle (hic acimadi) Vee en guzel an bebegi alıp gosterdiler hemen temizleyip verdiler optum kokladim ben tamam goturebilirsiniz diyene kadar beklediler 😍 ameliyat bitince odaya aldilar bel ve bas agrisi olabilicegini soylediler ama hic olmadi hemsire ve hasta bakicilar giyinmeme ayaga kalkmama yardim ettiler agrilarim olmasin diye hemen igne vurdular surekli gelip sordular agrin varmi diye 48 saat sonra taburcu olduk .. Tabi bunlar benim yaşadiklarim gidenlerin hepsi aynılarini yaşıyacak diye bisey yok Rabbim hepinizi merhametli doktor ve hemsireler ile karsilastirsin aklima gelenler bunlar merak ettikleriniz varsa cevaplayabilirim ♥️♥️