Sibellaa Lilaalya 🤦♀️🤦♀️ 52 yle kaldım 58 şu anda ve 18 haftalığım. Şimdiden 6 kilo aldım gidişat kötü
Esra___ Lilaalya Cnmm dikkat et valla ben hiç kısmadım başlarda ne buldum yedim çünkü normalde de öyleydim ve gram kilo almazdım baktım saldım gidiyorum ekmeği kestim hoş yine bişey değişmedi 🤦🏻♀️ 39+0 olduk 23 kilo aldım kabus gibi 😐
Lilaalya Esra___ Ama benim ilk dört ay kilo almak yerine veririm diye düşünüyorum çünkü bulantılar fazla sadece meyve yiyorum ve bulantılar bir süre daha devam eder deniliyor
Esra___ Lilaalya benim bulantım da olmadı hiç aksine canavar gibi iştahım açıldı sonuç ortada 😂 inş Doğumdan sonra veririm 🤲🏻 Dikkat edersen çok almazsın
hunilimom Lilaalya 86 ile hamile kaldım daha yeni olduğu için kilo da almadım ilerde bakalım ne kadar alicam 🤣
sonsuzmasalim Lilaalya bende ilk 14 hafta hep kustum hic kilo almadim ama sonra kusmam azalinca birden kilo aldim😳
ada1180 Lilaalya bende 62 yle kaldım cnm 4.5 aya kadar almamıştım hatta verdim sadece meyve fln yiyordum hiçbişey istemiyordu cnm sonradan iştahım açılıyor temkinli git ben bile salsam 30 kilo bile alırdım😂