Tatli2 Ayrıntıda tahmın agzını kapatmış ve uzaklıgı 17 cm cıktı arkadaslar. Bu sekılde olan varmı. Tehlıke arz etmıyor dendi ama tek doktora sorunca içim rahat etmıyor. Baska doktora da randevu aldım ama buraya da yazmak ıstedım.
Kubraakgun Tatli2 rahim ağzını kapatmiş mı yani brnimki ayrıntılıda öyle cıkmisti asagidaydi ama agzini kapatmamisti sonradan yukari cikabilir cikmazsada kapatmadigi icin cok sikinti olmaz ama yinede agir is cinsel iliski bunlara dikkat et demisti suan 39. Haftadayim yukari cikmis yeni ögrendim
Tatli2 Kubraakgun evet kapatmış bu şekilde normal dogum olmaz dedi. Cinsel ilişki yada dikkat et diye bişey de söylenmedi. Sizin cm olarak kaçtı acaba
Kubraakgun Tatli2 cm olarak söylemedi asagida rahim agzina yakin ama kapatmadi yukari cikabilir cikmasada normal dogum yapabilirsin kapatmadigi icin demisti ama bu durumda cinsel iliski ve agir is yapmak kanama ve erken dogum riski oluyormus dikkat et demisti
Rumeysaclk 17 mm çok değil 20 mm ve aşağısında takip ediliyor. ℅99 28.haftaya kadar yukarı çikiyor. Takip edilsin dıe yazdırıyorlar ayrıntılıda hiç korkulacak birşey yok