kubraayman Bende 4 haftalığım haftaya gidicem kese icin kalp atışı icin daha kücük diye düşünüyorum kalp atışı icin 6. haftadan sonra çağırıyorlar doktorlar
Gamzeeeeeeeee Hzzz benim de senin gibiydi 10 gün sonra gel dedi 10 gün sonra bebeği gördük 15 gün sonra gel dedi bence çok uzun süre 3 hafta
Hzzz Gamzeeeeeeeee banada öyle geldi oyüzden bu 3 hafta icinde birde devlete gidip bi baktirayim diyorum hiçte gitmedim devlete bu zamana kadar ama merak ederim her şey yolunda mı.3 hafta nasıl bekliycem teşekkür ederim cevabin için
Kpln61 Hifa_hifa merhaba bende 5+4 sadece kese var dedi 10 gün sonra çağırdı bende trabzonda oturuyorum gülşah hanıma gitmek istiyorum ilgisi tavrı nasıl ne tür tahlil istiyor birde ücret ne kadar
Hifa_hifa Kpln61 ücret bilgisi hakkında bılgım yok maalesef özel sağlık sıgortası yaptımıştık ondan dolayı ama ilgilisi tavrı cok güzel sadece cok yoğun ben çok begenıyorum yaklaşımını suana kadar d vıtamnı ve progestan verdı tahlil riske bağlı istiyor benden bır şey ıstemedı ilki düşük olduğu için güvenılır bırını cok aradım gülşah hanımda karar kıldım
Kpln61 Hifa_hifa ya bende önceden bakiye hanıma gitmiştim ilk doğumum onda yapmıştım o gidince gülşah hanımı araştırdım onada karar kıldım inş en yakın zamanda randevu alıp gidicem benden sağlık sigortası yaptırdım
Yagmurben ikicicek bende 5+4 te gittim ama malesef bebek gözükmedi. Kese vardı. Geçen acile gittim bir sıkıntım vardı orda bebeğe de baktılar o zaman bebeği gördüm ama kalp atışını dinlettirmediler. Şimdi 8+4 üm kalp atışını yeni duyacağım.
201520202023 7 haftalik hamileyim üçüncü cocugum 6 haftalik ogrendim kalp atisi cok zayıftı ama düzeldi asiri kasik agrim war bel agrim war 3 hafta sonra kontrole gidicem bakalm 6 haftadan somra duyuluyo kalp atislari stres yapmayın lütfen 1 haftaya ya ölucek ya kalicak dediler bana rabbim bilir herseyi
Nrdndgnsd1233 Ayseseyittem merhaba benimde son adet tarihin 3 Şubat kalp atışını duyamadım bugün 6+3 de siz duyabildiniz mi
cokgerginim Hzzz evet evet ben de dün hemen görüştüm, çok detaylı bi şey söylemedi fitil verdi sadece ben de endişelendim bugün işe bile gitmedim sürekli uzandım, o yüzden sormak istedim
Nurdrmz_24 Poncikbirannis ne zaman gideceksiniz bir daha 4+2 de kese göründü 2 buçuk hafta sonra gel demişti yarın 7+0 oluyoruz kalp atışına gidicem
Minezra Ayseseyittem şuanlık güzel gdiyor sata göre 7+5 im keseyi gördük cumartesi kalp atışı için gideceğiz aşırı göğüs hassasiyeti halsizlik uyku isteği iştahsızlık var birazda
Nurdrmz_24 Ayseseyittem yarın kalp atışına gideceğim inşallah ama hiç belirtim yok sadece sabahları midem bulanıyor 🥲
Nurdrmz_24 Poncikbirannis öyle bir şey demedi kese gördü daha sonra kuzucuğun kalbi 2 buçuk hafta sonra dedi dinleyeceğiz bakalım yarın gidince ne diyecek